Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Απίστευτο: Δεν δίνονται διπλώματα οδήγησης εδώ και 4 μήνες εάν δεν πει το ναι η Τρόικα



Στον αποκλεισμό του υπουργείου Μεταφορών προχώρησαν σήμερα οι εκπαιδευτές οδήγησης, που διαμαρτύρονται καθώς τους τελευταίους δυο μήνες για την Αθήνα και τέσσερις μήνες για την Περιφέρεια δεν διενεργούνται εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, μετά από απόφαση της ομοσπονδίας εξεταστών.

Η απόφαση της ομοσπονδίας ελήφθη μετά την κατάργηση με νόμο (για το ενιαίο μισθολόγιο), των σχετικών επιδομάτων που λάμβαναν οι εξεταστές.

Η υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε «ο αγώνας μας είναι κοινός με τους εξεταστές» αλλά αποτέλεσμα κανένα γιατί όπως μας έδωσε να καταλάβουμε  έχουν αφήσει απο την κυβέρνηση εδώ και τέσσερις μήνες τους δανειστές να κάνουν κουμάντο για το πότε θα δωθούν διπλώματα οδήγησης στην Ελλάδα.

Είπε η κυρία Χρυσοβελώνη ότι : «Τους είχαμε αποστείλει 2-3 έγγραφα όπου αναλύαμε αριθμητικά την κατάσταση, αρχικά ήταν αρνητικοί» σημείωσε  κατόπιν εξηγήσεων όμως όπως είπε «μείναμε σύμφωνοι ότι θα επανέλθουμε με νέο έγγραφο» 

Δηλαδή στο Ελλαδιστάν για να πάρουμε δίπλωμα οδήγησης θα πρέπει να περάσουμε απο τους δανειστές!!! Αποτυχία της κυβέρνησης και στα ποιο απλά πράγματα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου