Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η Τουρκία συνεργός με σχέδιο στο έγκλημα των μεταναστευτικών ροών ζητάει ανταλάγματα για τους μετανάστες


Κώστας Βουκελάτος

Αντί να περάσει η Τουρκία και όλη η κυβέρνηση Ερντογάν από ειδικό δικαστήριο με την κατηγορία της συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση που μεθοδικά και με σχέδιο στέλνει ασύστολα, πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα και κατά επέκταση στην Ευρώπη, την αφήνουν να ζητάει και ανταλλάγματα.

Το έγκλημα για την απαράδεκτη Ευρώπη, που δεν μπορεί να προφυλάξει τον εαυτό της και τα κράτη μέλη της από αποδεδειγμένες πρακτικές ανατολικών ισλαμιστικών και μουσουλμανικών κρατών όπως η Τουρκία, είναι ότι η σημερινή διάσκεψη δεν θα ασχοληθεί μόνο με το προσφυγικό αλλά και με την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ!!! 

Εάν είναι δυνατόν μία χώρα που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, με αποδεδειγμένες καταγγελίες ότι προμηθεύει τους εγκληματίες ισλαμιστές με όπλα, παραβιάζει την ελευθερία του τύπου και έχει άμεση συνέργεια στις ανεξέλεγκτες ροές μεταναστών, έχει το θράσος να δηλώνει ότι «Η σημερινή διάσκεψη δεν θα ασχοληθεί μόνο με το προσφυγικό αλλά και με την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ» μέσο του πρωθυπουργού της  Αχμέτ Νταβούτογλου.

«Η σημερινή διάσκεψη δεν θα ασχοληθεί μόνο με το προσφυγικό αλλά και με την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου ξεκαθαρίζοντας ποια είναι τα ανταλλάγματα που ζητά η Άγκυρα προκειμένου να δώσει «χείρα βοηθείας» για το προσφυγικό.

«Θα πρέπει να δούμε όλη την εικόνα και όχι μόνο τη μετανάστευση και χαίρομαι που σήμερα υπάρχει συνειδητοποίηση αυτών των προκλήσεων» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός χωρίς ίχνος ντροπής αφού έχει βρεί και τα κάνει.

Και τόνισε με θράσος η χώρα που είναι η πλέον αποδεδειγμένα ακατάλληλη για να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι η σημερινή διάσκεψη δείχνει το πόσο σημαντική είναι η Τουρκία για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Τουρκία.

Και η Ευρώπη κάθετε και τους ακούει ΑΙΣΧΟΣ!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου