Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η όμορφη αστυνομικός που κατάφερε μέσω facebook να παγιδεύσει επικίνδυνο κακοποιό



Επί 1,5 χρόνο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούσαν να εντοπίσουν έναν νεαρό επικίνδυνο κακοποιό και τελικά τον συνέλαβε μια όμορφη συνάδελφός τους, που του έστησε παγίδα μέσω facebook.

Η αστυνομικός ανακάλυψε τα ίχνη του σε προφίλ στο facebook και αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για τον 22χρονο κακοποιό ο οποίος έχει πάρει μέρος σε τουλάχιστον δυο συμπλοκές στο Αλεποχώρι Μεγάρων, όπου μέσα σε διάστημα μιας ώρας είχε πραγματοποιήσει μαζί με συνεργούς του εννέα ληστείες σε καταστήματα της περιοχής.

Επί 18 μήνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον επικίνδυνο νεαρό κακοποιό, οποίος πάντα κατάφερνε να τους ξεφεύγει.

Όπως γράφει η Espresso η Αστυνομικός κατάφερε να εντοπίσει το προφίλ που διατηρούσε στο Facebook ο κακοποιός, χρησιμοποιώντας όμως ψευδώνυμο.

Αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για τον καταζητούμενο Ι. Α. και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της για την σύλληψη του.

Η εντυπωσιακή Αστυνομικός δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ, στο οποίο ανέβασε αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας κατάφερε να προσεγγίσει το 22χρονο και να του στείλει αίτημα φιλίας, το οποίο βέβαια έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κακοποιό, όταν βέβαια είδε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η όμορφη αστυνομικός.

Πολύ γρήγορα άρχισαν να συνομιλούν για το σεξ αλλά και τις προτιμήσεις τους στις καυτές βραδιές.

Μάλιστα για να δέσει περισσότερο την ηλεκτρονική σχέση που είχε αποκτήσει με τον καταζητούμενο επικίνδυνο κακοποιό η Αστυνομικός άρχισε να του στέλνει φωτογραφίες, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα ο 22χρονος να πέσει στην παγίδα και να της ζητήσει να βρεθούν από κοντά.

Στην αρχή η όμορφη Αστυνομικός το έπαιζε δύσκολη μέχρι που τελικά δέχθηκε να βρεθούν σε ξενοδοχείο στα Δυτικά Προάστια της Αττικής. Μάλιστα σε ένα από τα μηνύματα που του έστειλε του έγραφε πως της αρέσει να παίζει με χειροπέδες για να λάβει την απάντηση πως οι χειροπέδες είναι το φετίχ του.

Όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού τότε του περάσαν αμέσως τις χειροπέδες.


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου