Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Έως τις 30 Απριλίου σε ισχύ τα παλιά εισιτήρια των ΜΜΜ



Έως τις 30 Απριλίου 2016 θα ισχύουν τα παλιά εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, αξίας 1,20 ευρώ, που έχει στην κατοχή του το επιβατικό κοινό, ενώ οι ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες ΟΑΣΑ, παλαιών τιμών, θα εξακολουθήσουν να ισχύουν ως έχουν μέχρι τη λήξη τους.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις, όπως η κατάργηση του «επταήμερου εισιτηρίου Αεροδρομίου» αξίας 50 ευρώ, αναφέρονται σε διευκρινιστικό σημείωμα των Συγκοινωνιών Αθηνών σημειώνοντας πως μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, για όσους επιβάτες εξακολουθούν να διαθέτουν παλαιούς τύπους εισιτηρίων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τον ΟΑΣΑ.

Παράλληλα, οι Συγκοινωνίες Αθηνών υπενθυμίζουν στο επιβατικό κοινό πως παραμένει η μη δυνατότητα δεύτερης επικύρωσης των ενιαίων εισιτηρίων. Επίσης, εφόσον η μετακίνηση των επιβατών έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στο ίδιο όχημα και για οποιονδήποτε λόγο το χρονικό διάστημα των 90 λεπτών δεν επαρκεί, η χρονική ισχύς επεκτείνεται μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδρομής.

Οι μηνιαίες κάρτες και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα αντίστοιχα μηνιαία κουπόνια διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Συστήματος Αστικών Συγκοινωνιών και από τον ΟΑΣΑ και όχι μέσω τρίτων.




Πηγή: koolnews.gr






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου