Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη 40χρονο "τέρας" για τον βιασμό 6χρονης!



Άλλη μια υπόθεση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους. Πρόκειται για την υπόθεση βιασμού ενός μικρού κοριτσιού μόλις 6 ετών από έναν 40χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι και ενώ ήταν εκεί ο μικρός του γιός!

Όλα έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του 40χρονου που είναι σε οικισμό στο στρατόπεδο Καποτά. Το κοριτσάκι ανυποψίαστο είχε πάει στο σπίτι του "τέρατος" για να παίξει με τον μικρό του γιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 40χρονος κάποια στιγμή έδιωξε το παιδί του από το δωμάτιο, κλείστηκε με το κοριτσάκι μέσα και ασέλγησε εις βάρος του! Το παιδί, επέστρεψε στο σπίτι του και η μητέρα του κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το παιδί αρχικά δεν είπε τίποτα αλλά αργότερα παραπονέθηκε για πόνο στα γεννητικά του όργανα.

Οι γονείς έντρομοι πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο και μετά από τις φρικιαστικές διαπιστώσεις έκαναν καταγγελία στις αρχές. Ο 40χρονος συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου