Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Αμετανόητος ο Τόσκας συνεχίζει την επίθεση του στον υποστράτηγο ΣφακιανάκηΟ Νίκος Τσόσκας είπε με λίγα λόγια ότι πρόκειται για ένα απλό υπηρεσιακό θέμα αδιαφορώντας για την κοινωνία και το αποδεδειγμένο έργο που έχει κάνει ο υποστράτηγος Σφακιανάκης.

«Είναι θέμα υπηρεσιακό, είναι θέμα καθαρής εξέλιξης και από εκεί και πέρα καλό είναι οι διάφοροι προστάτες των οποιωνδήποτε να μη δείχνουν τόσο ζήλο», είπε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συνέχισε λέγοντας : «υπήρχαν και υπάρχουν και πολλοί άξιοι των οποίων τα ονόματα δεν φάνηκαν ποτέ και ίσως δεν τους δόθηκε και η δυνατότητα να προσφέρουν»

Επέμεινε στο  ότι :«είχε υπερβεί και ο κ. Σφακιανάκης και αυτοί που τον υποστηρίζουν κάποιες κόκκινες γραμμές σε ό,τι αφορά την ανάδειξη μέσω δημοσίων σχέσεων συγκεκριμένου έργου».

Τα έβαλε με τα ΜΜΕ : «Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια στη χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και προφανώς τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια στην υπερπροβολή του συγκεκριμένου ατόμου»

Φέρθηκε σαν στρατιωτικός χωρίς να εκτιμά και τις ανάγκες και του κοινωνικού συνόλου που αφορά την ασφάλεια : «σε ένα οργανωμένο σύνολο όπως είναι η αστυνομία, όπως είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, καπρίτσια δεν χωρούν. Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις. Δεν μπορεί κάποιος να μένει 20 χρόνια και να θέλει να προωθηθεί να ανέλθει από την ίδια θέση ούτε αποκτά κάποιος ιδιοκτησιακά δικαιώματα μέσω της μεγάλης παραμονής του ή της μεγάλης προσφοράς του σε μία θέση»

Ερωτηθείς αν ο κ. Σφακιανάκης δέχθηκε τη θέση του βοηθού επιτελάρχη που του προτάθηκε ο υπουργός απάντησε:

«Δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Η διαταγή βγήκε και από εκεί και πέρα τοποθετήθηκε σε μια πολύ καλή θέση που έχουμε ανάγκη βοήθειας».Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου