Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η Χριστοδουλοπούλου δεν θέλει το ΝΑΤΟ να μαζέψει αυτά που δημιούργησε στο μεταναστευτικό




Γιάννης Αθανασίου

Δεν έχει τέλος, δεν έχει έλεος το ότι συμβαίνει στην χώρα μας από αυτή την κυβέρνηση που παραπλάνησε και ήρθε στην εξουσία.

Αντιδρά η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου για τη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην φύλαξη των ανεξέλεγκτων συνόρων όπου εισρέουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μετά τα δικά της καλέσματα πριν από ένα χρόνο.

Η κα Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, επισημαίνει τους σοβαρούς κινδύνους από την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο τόσο για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή όσο και για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τι λες τώρα κυρία Χριστοδουλοπούλου;

Να αφήσουμε την χώρα στο έλεος των δικών σου λαθών δηλαδή έτσι απλά και ανεξέλεγκτα;

Αφού δεν είσαστε εσείς ικανοί να διαχειριστείτε το πρόβλημα.

Γιατί αυτό θέλει να μας πει, χαλάει η δουλειά έτσι και μειωθούν οι ανεξέλεγκτες ροές μεταναστών και δεν θα πλημμυρίσει η χώρα από λαθρομετανάστες.

Μετά την Τασία Χριστοδουλοπούλου ήρθε και ο γνωστός για τα διάφορα που έχει πει κατά καιρούς Μάκης Μπαλαούρας του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει υπερασπιζόμενος τις θέσεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου αντίθετος και αυτός με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό.

Δήλωσε ο κύριος Μπαλαούρας ότι : «Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία δουλειά με το προσφυγικό γιατί είναι μια πολεμική μηχανή. Η κυβέρνηση, στριμωγμένη στον τοίχο, αναγκάστηκε να δεχθεί την παρέμβαση του ΝΑΤΟ, που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε Μέρκελ - Ερντογάν. Η στρατηγική μας απέναντι στο ΝΑΤΟ δεν άλλαξε, αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε λόγω των πιεστικών συγκυριών». 

Συνέχισε προκαλώντας τον ελληνικό λαό λέγοντας ότι : «Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν, δεν είπαμε ψέματα, αλλά αναγκαστήκαμε να κάνουμε δυστυχώς μια αλλαγή στη στρατηγική μας. Δεν μας βγήκε η εξάμηνη, σκληρή διαπραγμάτευση, ηττηθήκαμε και μας στρίμωξαν».

Ο Ελληνικός λαός έχει μείνει άφωνος και αγανακτισμένος με αυτούς που ήρθαν κακός να διαχειριστούν την τύχη τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου