Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Έτσι πιάστηκε στη φάκα ο "Τσάκι Τσαν" της νύχτας - Έπαιρνε μίζες με... ντιλίβερι! - Συνεργοί του και αστυνομικοί!



Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, ο... Τσάκι Τσαν. Όχι, δεν πρόκειται για τον διάσημο ηθοποιό αλλά για “νονό” της νύχτας, που ήταν γνωστός στην... πιάτσα με αυτό το παρατσούκλι. 

Ο 50χρονος “νονός” των δυτικών προαστίων, έπεσε στα δίχτυα του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αλλά και διακριτική παρακολούθηση της αλλοδαπής φίλης του.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων, παρακολουθούσαν εδώ και καιρό μια γυναίκα, για την οποία είχαν βάσιμες πληροφορίες, πως έχει ερωτική σχέση με τον γνωστό “νονό” της νύχτας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης.

Παρά την παρακολούθηση όλο αυτό το διάστημα, κανένα ίχνος του 50χρονου δεν είχε φανεί στον ορίζοντα, καθώς όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια δεν έβγαινε ποτέ από το διαμέρισμα.

Όμως το λάθος έγινε και οι αστυνομικοί του Αναζητήσεων το εκμεταλλεύτηκαν. Το ζευγάρι θέλησε να αλλάξει διαμέρισμα και να μετακομίσει στη Βούλα, σε ένα πιο ευάερο και ευήλιο σπίτι. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το φορτηγό της μεταφορικής εταιρείας που είχε αναλάβει την μετακόμιση και έφθασαν στο διαμέρισμα της Βούλας, όπου έστησαν καρτέρι στον περιβόητο “Τσάκι Τσαν”.

Το πρωί της Δευτέρας ο 50χρονος φυγόποινος έκανε την εμφάνισή του και παρά τα μέτρα προφύλαξης που είχε πάρει, βρέθηκε αντιμέτωπος στην είσοδο της πολυκατοικίας με τους αστυνομικούς, που του περάσαν αμέσως χειροπέδες.

Ο “Τσάκι Τσαν” οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του στη ΓΑΔΑ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταχθεί σε φυλακή της χώρας, προκειμένου να εκτίσει την ποινή που του επέβαλε το περασμένο Νοέμβριο το δικαστήριο.

Στην ομάδα του “νονού” αστυνομικοί και δημοτικοί υπάλληλοι

Ο 50χρονος, γνωστός “νονός” της νύχτας, είχε συλληφθεί το 2011 μαζί με αλλά 200 άτομα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που εκείνη την εποχή ουσιαστικά είχε “καθαρίσει” τη “νύχτα” της Αθήνας από τις ομάδες των “νονών”.

Ο “Τσάκι Τσαν”, είχε κατηγορηθεί και τελικά καταδικάστηκε, καθώς διατηρούσε πολυμελή ομάδα η οποία “προστάτευε” τα νυχτερινά καταστήματα του Περιστερίου.
Στην ομάδα του “Τσάκι Τσαν” η οποία ασχολούνταν ακόμα και με πλαστογραφήσεις εγγράφων για αλλοδαπούς, συμμετείχαν τρεις αστυνομικοί αλλά και δημοτικοί υπάλληλοι.

Έπαιρνε τα χρήματα με... ντιλίβερι!

Χαρακτηριστικός ήταν δε και ο τρόπος με τον οποίο εισέπραττε τα χρήματα από το “κεφαλικό φόρο” που είχε επιβάλει στους καταστηματάρχες. Πολλά από τα καταστήματα που “προστάτευε” ήταν έτοιμου φαγητού με ντιλίβερι. Έκανε λοιπόν ο “Τσάκι Τσαν” παραγγελίες φαγητού και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του έστελνε την παραγγελία, έχοντας μέσα και τα 100 ευρώ της εβδομάδας!




Θεοδόσης Πάνου
Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου