Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ανταλλαγή πυροβολισμών στο Παρίσι. Αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί



Επιχείρηση της αστυνομίας μέσα στη νύχτα στο προάστιο Σαν Ντενί, κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματισμό αστυνομικών. Πληροφορίες για επιχείρηση αυτή τη στιγμή εναντίον δύο ή τριών ατόμων. Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους

Ανταλλαγή πυροβολισμών τη νύχτα, ξημερώματα Τετάρτης, στο βόρειο προάστιο Σαν Ντενί του Παρισιού, όταν έπειτα από έφοδο της αστυνομίας άγνωστοι άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν αστυνομικούς. Δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής διεύθυνσης υποβοηθούμενες από δυνάμεις της RAID (ειδικές δυνάμεις εκτάκτου ανάγκης) ξεκίνησαν την επιχείρηση μέσα στη νύχτα όπως κάθε βράδυ μετά τις επιθέσεις της Παρασκευής, έπειτα από πληροφορία της έρευνας σχετικά με την υπόθεση, όταν οι δράστες με τους οποίους βρέθηκαν αντιμέτωποι άνοιξαν πυρ.
Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν έχουν σαφή εικόνα αν η επιχείρηση έχει ολοκληρωθεί, ούτε βέβαια αν οι άνδρες που έβαλαν κατά αστυνομικών έχουν διαφύγει ή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία σύλληψής τους. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ή τρία άτομα ταμπουρωμένα σε διαμέρισμα, ενώ οι πυροβολισμοί έχουν τώρα παύσει.

Άγνωστος επίσης παραμένει ο αριθμός των τραυματιών αστυνομικών από την επίθεση στο Σαν Ντενί. Οι πρώτες βοήθειες έχουν μέχρι στιγμή παραλάβει έναν ελαφρά τραυματισμένο.



Πηγή: Liberation/20minutes, news247


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου