Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η Ζωή ρίχνει αλάτι στις πληγές του ΣΥΡΙΖΑ



Λέγεται ότι στην πολιτική οι εσωκομματικές διαμάχες είναι οι χειρότερες. Ίσως όμως οι διαμάχες ανάμεσα σε πρώην συντρόφους τις υπερβαίνουν, καθώς εκεί περισσεύει το δηλητήριο. Όπως και στον διαξιφισμό Κωνσταντοπούλου- Παπαδημούλη, στα μαρμαρένια αλώνια του Twitter.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, αναφέρθηκε -με τρόπο δηλητηριώδη- στην ύπαρξη ενός ελικοπτέρου στον αττικό ουρανό, με κυκλική πτήση πάνω από την πορεία.

"Πάνω από την πορεία πετούσε επίμονα ένα ελικόπτερο. Φαίνεται βρέθηκαν λεφτά για καύσιμα. Ελπίζω να έχουν και για όταν τους χρειαστούν", έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, επιφυλάσσοντας μία έμμεση αναφορά στο ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα υποχρεωθεί να φύγει... με ελικόπτερο, όπως είχε γίνει και στην Αργεντινή, προ ετών.

Αυτό το επιχείρημα άλλωστε το είχε χρησιμοποιήσει η λεγόμενη "αντιμνημονιακή" πλευρά, και στις περιπτώσεις των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά. Το είχαν χρησιμοποιήσει και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ηγούνταν του αντιμνημονιακού στρατοπέδου.

Στην κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε με αιχμηρό τρόπο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης: "Με όσα γράφει περί ελικοπτέρων η Κωνσταντοπούλου, αναπαράγει μία ακραία εκ δεξιών ρητορική. Ναι στην κριτική, όχι στις αθλιότητες. Θλίψη...".

Ο κ. Παπαδημούλης, εμφανώς οργισμένος, χαρακτηρίζει αθλιότητες τα σχόλια της κ. Κωνσταντοπούλου. Προφανώς τον ενοχλεί το γεγονός ότι αναφέρεται στην κυβέρνηση Τσίπρα. Διότι κατά το παρελθόν δεν είχε χαρακτηρίσει "αθλιότητες" ανάλογα επιχειρήματα περί ελικοπτέρων.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, βεβαίως, δύσκολα αφήνει κάποιον άλλο να έχει την τελευταία λέξη. Συνεπώς έσπευσε να απαντήσει, επιστρέφοντας τις κατηγορίες.

"Οι νεομνημονιακοί έχετε προσχωρήσει στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική. Αθλιότητα είναι να αυτοαποκαλείσθε αριστεροί".

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρίχνει αλάτι σε δύο πληγές της κυβέρνησης: Αμφισβητεί το ότι είναι αριστεροί και τους χαρακτηρίζει (νεο)μνημονιακούς και νεοφιλελεύθερους. Ό,τι χειρότερο για τον μέσο συριζαίο...




Πηγή : Nooz.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου