Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Απόβαση αγροτών στο Σύνταγμα - Κλείνει πάλι το κέντρο



Στο Σύνταγμα βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι πρώτοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα, οι οπο΄πιοι συγκεντρώνονται για το παναγροτικό συλλαλητήριο ενάντια στη φορολόγησή τους.   Κλειστές είναι αυτή την ώρα όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ η Βασιλίσσης Σοφίας και η Αμαλίας στο ύψος της Βουλής.   Το παναγροτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος ενώ αντιπροσωπεία των αγροτών πρόκειται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.  

Στο συλλαλητήριο παίρνουν μέρος ομοσπονδίες από όλη την Ελλάδα. ενώ κάποιοι ταξίδεψαν από την Κρήτη με τα πλοία χθες τη νύχτα.Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποί τους :

"Στο Πανελλήνιο αγροτικό συλλαλητήριο θα συμμετέχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι συστρατευμένοι με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας μας για να δώσουμε δυναμικό παρόν και να διαμαρτυρηθούμε, για την ισοπέδωση και τις πολιτικές που ξεκληρίζουν τον αγροτικό χώρο

Εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής, χαρακτηρίζουν την συμμέτοχη των αγροτών ως μαζική, υποστηρίζουν ότι δεν θα κάνουν πίσω αναμένοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αφού εκτιμούν ότι με τα νέα μέτρα θα επέλθει οριστική καταστροφή της υπαίθρου, σημειώνοντας ότι ξεκληρίζουν τον αγροτικό χώρο.   Στόχος των παραγωγών- όπως αναφέρουν οι ίδιοι- είναι η συμβολική κατάληψη του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών.



Πηγή: lifo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου