Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κυβέρνηση έτσι, χωρίς πρόγραμμα! Όλα καλά όλα ανθηρά!





Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Υπάρχει τεράστιο κενό στην διακυβέρνηση της χώρας έχουν βαλτώσει τα πάντα και υπολειτουργούν τα πάντα σε όλα τα επίπεδα και κανένα κυβερνητικό μαγαζί δεν λειτουργεί, δεν προσφέρει για το καλό του τόπου τίποτα απολύτως.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει καταλάβει ότι κυβερνάνε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τεράστια τραγικά λάθη και χωρίς ίχνος λογικής λαμβάνουν  μέτρα καθημερινά χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο, απλά τυχοδιωκτικά και ότι μας βγει.

Μου έλεγε ένας φίλος Αμερικάνος  όλοι είναι σίγουροι βλέποντας την κατάντια μας  στην Ευρώπη και στον κόσμο ότι η χώρα σας μοιάζει να κυβερνάται «έτσι απλά, χωρίς πρόγραμμα», από ανίκανους πολιτικούς, που δεν έχουν κανένα σχέδιο και οδηγούν την χώρα σας και τον λαό της στην απόλυτη καταστροφή απλά για να ζήσουν τον μύθο τους ότι έγινε κυβέρνηση και ο Τσίπρας εκμεταλλευόμενος κυρίως την αυταρχική αντικοινωνική συμπεριφορά που είχε ο προηγούμενος Σαμαράς και είχε προβληματίσει και οργίσει τον ελληνικό λαό.

Φυσικά δεν χρειάζεται να μας το πει ένας ξένος φίλο όπως Markos spenser ότι έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση το διαπιστώνουμε και εμείς ,  φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού τουλάχιστον για το 81% του ελληνικού λαού γιατί το υπόλοιπο 19% (δεν νομίζω να είναι πλέον τόσο υψηλό μετά από 2 μήνες) ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το παραμύθι του 36% να το αναλύουμε καλύτερα πριν το ξεστομίζουμε.

Μόνο από το προφίλ του πρωθυπουργού αυτής της κυβέρνησης καταλαβαίνουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ένα πρώην Κνίτη που έκανε καταλήψεις στα σχολεία του και διαβάζει όποια αριστερή καταστροφική ιδεολογία υπάρχει και βάση αυτής φαίνεται ότι εμπνέεται και έτσι περήφανος καταστρέφει μια χώρα και τον λαό της για να ζήσει απλά τον μύθο του και αυτός.

Πιστός στις αρχές του λαϊκισμού  ξεκίνησε πριν από 10 μήνες με σημαία τα κόκκινα γάντια από τις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών μέγας λαοπλάνος και πολιτικός απατεώνας ξεσκίζει σήμερα ότι κοινωνικό υπάρχει και έφτασε στο σημείο να ζητάει την συναίνεση τον υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης για να ξεσκίσει με ευκολία τους έλληνες και την οικονομία της χώρας.
Μία πρόχειρη και καταστροφική κυβέρνηση επιμένει να έχει τα ηνία της χώρας όταν ξέρει και η ίδια ότι δεν μπορεί και δεν είναι ικανή να κυβερνήσει,  δεν μπορεί τώρα. δεν θα μπορέσει στο μέλλον,  γιατί δεν έχει ικανά στελέχη για να τα καταφέρει.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απλά επιδίδονται σε ασκήσεις που περιέχουν και… ολίγο λαϊκισμό! Εξαγγέλλουν αποφάσεις με πρόθεση να χαϊδέψουν τους ψηφοφόρους. Πριν υλοποιηθούν οι εξαγγελίες, αντιλαμβάνονται ότι είναι λάθος και στρέφονται με μεγάλη ταχύτητα στην πραγματοποίηση του επόμενου… λάθους εκθέτοντας την χώρα σε όλο τον κόσμο.

Καμία αριστερή κυβέρνηση δεν είχε στο παρελθόν δεξιόστροφη πολιτική όλες έταζαν στα όρια του οικονομικού λαϊκισμού όπως ο ΣΥΡΙΖΑ έδιναν υποσχέσεις δεν της τηρούσαν και όλες κατέρρεαν πτωχεύοντας τις χώρες του και προκαλώντας εθνικές αντιδράσεις.

Με πρόχειρες τυχαίες εξαγγελίες που ήθελε να ακούσει και να ανακουφιστεί ο Έλληνας αυτές του σέρβιρε ο λαοπλάνος και έτσι έκλεψαν την ψήφο του, έτσι κατάφεραν να κλέψουν την ψήφο του 19% του ελληνικού λαού γιατί οι υπόλοιποι και η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος δεν έδωσαν ψήφο τους την έδωσαν σε άλλα κόμματα και δυστυχώς οι περισσότεροι ψηφοφόροι  απογοητευμένοι από την προχειρότητα και την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί τις τύχες του δεν ψήφισαν καν και αυτό ήταν μέγα λάθος.

Είναι τρομερό να νομίζει ακόμα κάποιος ότι ο Τσίπρας παλεύει για την άνεργη νεολαία και την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Εάν το έκανε αυτό δεν θα ασχολιόταν καθημερινά με το δημόσιο αλλά θα στήριζε τον ιδιωτικό τομέα και θα είχε φορολογικό σχέδιο για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις που κλείνουν καθημερινά η μία μετά την άλλη.

Κανένας Έλληνας πολίτης ούτε πιστεύω και το 19% που τον ψήφισε έχει αναθέσει στον Αλέξη Τσίπρα την εντολή να γυρίσει χρόνια πίσω την χώρα.

Αυτή η τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προχωράμε ανάλογα και βλέπουμε και χωρίς μια δυνατή αντιπολίτευση επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την ανασφάλεια των πολιτών για το τι ξημερώνει αύριο καθώς και των επιχειρηματικών, για επενδυτές δεν μιλάμε φυσικά γιατί δεν υπάρχουν μας αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Κύριε Τσίπρα δεν μπορείς να κυβερνήσεις  το βλέπουμε, αποφάσισε το να πάμε παρακάτω με μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μην μας ξεφτιλίζεται και μας καταστρέφεται γιατί δεν νομιμοποιείστε από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου