Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Σκότωσε με 32 μαχαιριές τον κολλητό του υπό την επήρεια του "Mr Happy"



Οι απίστευτες παραισθήσεις που προκάλεσε στον 19χρονο Sam Donley το ναρκωτικό "Mr Happy" τον μετέτρεψαν σε φονιά του κολλητού του Liam Miller. Ο πειραματισμός του με το παραισθησιογόνο τον έστρεψε ακόμα και εναντίον περαστικού στον δρόμο.

O νεαρός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών και 8 μηνών μετά την ομολογία του για ανθρωποκτονία, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε ποινή 32 μηνών για τον τραυματισμό του 60χρονου Θεόφιλου Θεοφίλου. "Είναι αδύνατο να βρούμε τις λέξεις για να περιγράψουμε πώς αισθανόμαστε για τον θάνατο του Liam. Είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε το πρωί και το τελευταίο τη νύχτα", σημείωσε σε ανακοίνωση η οικογένεια του νεαρού θύματος.

Οι νεαροί, μέλη της μπάντας Nocebo, είχαν κάνει χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι του Sam Donley στις 27 Ιουλίου. Όταν δεν αισθάνθηκαν την επήρεια του ναρκωτικού, αποφάσισαν να πάρουν μεγαλύτερη δόση. "Ο φίλος μου είναι κακός, τι να κάνω;" ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 20χρονος τότε Liam σε ένα φίλο του στο Facebook. Του απάντησε να υπενθυμίσει στον Sam ότι έχει πάρει LSD και πως η επίδραση θα περάσει σύντομα. Διάβασε το μήνυμα. Δεν απάντησε όμως ποτέ. Τον είχε σκοτώσει με 32 μαχαιριές.

Ο Sam Donley, που την εποχή της επίθεσης ήταν 19 ετών, είπε στις αρχές ότι ένιωθε σαν να βρισκόταν σε όνειρο και έπρεπε να μαχαιρώσει τον φίλο του. Τον έβλεπε σαν ένα κρανίο και μόνο έτσι πίστευε ότι θα τον επανέφερε στον πραγματικό κόσμο.


Ο Liam προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά έφτασε μόνο μέχρι το τέλος του δρόμου. Ο Θεόφιλος Θεοφίλου, που βρισκόταν έξω, προσπάθησε να τον βοηθήσει. Ο Sam Donley τον μαχαίρωσε αρκετές φορές. Οι φωνές ξεσήκωσαν τους γείτονες που βγήκαν στον δρόμο για να δουν τι συμβαίνει. Γρήγορα άρχισαν να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον Liam και προσπάθησαν να σταματήσουν τον Sam από το να συνεχίσει να μαχαιρώνει τον 60χρονο. Τον κλείδωσαν σπίτι για να αποτρέψουν τη διαφυγή του και να μην τραυματίσει κανέναν άλλο.


Ενώ βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού, ο Sam άρχισε να μαχαιρώνεται στον λαιμό. Όταν έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, τον συνέλαβαν μετά από βίαιη αντιπαράθεση. Αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση τέιζερ δύο φορές και μαχαίρωσε ακόμα μια φορά τον εαυτό του μέχρι να του περάσουν χειροπέδες. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να σώσουν τον 20χρονο Liam που πέθανε μετά από λίγη ώρα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του.



Πηγή: Dailymail, newsit


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου