Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: 16χρονη απανθρακώθηκε σε πυρκαγιά στη Μενάνδρου



«Το κορίτσι που απανθρακώθηκε ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες και δεν μπόρεσε να τρέξει», σύμφωνα με γείτονα- Τραυματίστηκε ο 50χρονος πατέρας της - Γλίτωσαν η μητέρα της και οι δύο αδερφές της

Τραγωδία με θύμα μια 16χρονη κοπέλα αρμενικής καταγωγής σημειώθηκε το βράδυ σε κτήριο στην οδό Μενάνδρου.

Η άτυχη κοπέλα κοιμόταν μαζί με την οικογένειά της στο πίσω μέρος του καταστήματος εστίασης που διατηρούσαν.

Όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε η φωτιά, η 16χρονη εγκλωβίστηκε και δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο παρά τις προσπάθειες του 50χρονου πατέρα της να την σώσει. Ο 50χρονος, μάλιστα, υπέστη εγκαύματα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.


«Το κορίτσι που απανθρακώθηκε ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες και δεν πρόλαβε να τρέξει για να σωθεί», λέει γείτονας της οικογένειας στο protothema.gr.

«Βεβαίως λόγω οικονομικής κατάστασης διέμεναν στο κατάστημα στον πίσω χώρο, για να γλιτώσουν το ενοίκιο. Πρέπει κάτι να έγινε στο χώρο της εστίασης και έτσι εκδηλώθηκε η φωτιά.  Είναι πολύ κρίμα, πάθαμε σοκ με αυτό που έγινε, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι το κοριτσάκι που απανθρακώθηκε ήταν μη αυτοεξυπηρετούμενο και λόγω της ανικανότητας να μπορέσει να τρέξει για να σωθεί, χάθηκε στις φλόγες», λέει στο protothema.gr ο κ. Νίκος.

Η μητέρα της 16χρονης και οι δύο αδερφές της, ηλικίας 22 και 5 ετών, κατάφεραν να βγουν από το κτήριο έγκαιρα.

Την 16χρονη βρήκαν νεκρή οι πυροσβέστες που έσβησαν την πυρκαγιά στο κτήριο της Μενάνδρου.



Στρατής Λιμνιός
protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου