Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Πώς ξεχνάς 1 εκατομμύριο ρε φίλε; Δεν ξέρεις τι λεφτά έχεις;



Ξέχασε, είπε ο Σταθάκης, να γράψει στο πόθεν έσχες του το 1 εκατομμύριο ευρώ!!

Και δεν υπάρχει θέμα για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ποια είναι η ηθική που δήθεν πρεσβεύει το κυβερνών κόμμα;

ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ σε 9 μήνες, θέλετε Βαλαβάνη; Θέλετε Χαικάλη; Θέλετε Φλαμπουράρη; Θέλετε Μητρόπουλο; Θέλετε Σταθάκη; 4 υπουργοί και ένας αντιπρόεδρος βουλής!!! Δηλαδή τι άλλο θα πρέπει να συμβεί για να καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να αναφέρεται σε καμία τάξη και ηθική;

Ειδικά όταν δεν υπάρχουν και ποινές από το ίδιο το κόμμα εναντίον των ενόχων για να δείξει έστω ο Τσίπρας ότι καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.

Στο ζήτημα, Σταθάκη έγινε τρελή και υπόγεια προσπάθεια να κρατηθεί στο σκοτάδι μέχρι που έφτασε στο αμήν και κατάλαβαν ότι θα σκάσει ακόμα μία υπόθεση ανέντιμης συμπεριφοράς υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Το θέμα είναι μεγάλο και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να έρθει αντιμέτωπος με τον λάθος τρόπο που αντιμετωπίζει το τι είναι ηθικό και τι όχι και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη για τις πράξεις τους τους υπεύθυνους για τις όχι και λίγες νομικές και φορολογικές διαστάσεις των όσων έχουν διαπράξει.

Πώς είναι δυνατόν να ξεχάσει κανείς κύριε Σταθάκη και κύριε Τσίπρα να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ; Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Φυσικά και δεν μπορεί δεν είναι κέρματα το 1 εκατομμύριο να το ξεχάσεις στην τσέπη του παντελονιού σου, ούτε χαρτονόμισμα.

Εκτός και εάν ένας που δηλώνει αριστερός μπορεί να ξεχνάει τέτοια μεγάλα ποσά και δεν μην θυμάται που τα βάζει;

Τόσα πολλά έχει ο κύριος Σταθάκης που ξεχνάει ότι έχει 1 εκατομμύριο ευρώ;;;

Αριστερά ήθη και έθιμα!!! Τάξης και ηθική!! Τάξης και ηθική!!

Και μη χειρότερα!!!



Κώστας Βουκελάτος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου