Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Αλαμπάμα: Έκανε τέσσερις φορές σεξ με τον σκύλο του! Νόμιζε ότι ζει στην Γερμανία;





Ο 54χρονος παραδέχτηκε την κτηνοβασία στις Αρχές

 Ένας πρώην εργαζόμενος στο καρναβάλι της Αλαμπάμα κατηγορείται για κτηνοβασία αφού φέρεται να έκανε τέσσερις φορές σεξ με τον σκύλο του. Αυτή η ανωμαλία αντίθετα είναι συνήθη στην Γερμανία η οποία διαθέτει και οίκους ανοχής για να ικανοποιούνται τέτοιας φύσεως ανώμαλοι Γερμανοί και όχι μόνο.

Ο 54χρονος Russell Joseph Meyers, 54, πιάστηκε να κακοποιεί έναν γερμανικό ποιμενικό όταν κατά τη διάρκεια της πράξης πήρε κάποιον κατά λάθος τηλέφωνο και καταγράφηκαν τα πάντα, αναφέρει η αστυνομία.

Όταν κάλεσαν οι Αρχές τον 54χρονο εκείνος παραδέχτηκε την σεξουαλική του πράξη. Ακόμη αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή μαριχουάνας και σχετικά εξαρτήματα όταν οι αστυνομικοί έκαναν αιφνίδια έφοδο στην καλύβα του.

Ο 54χρονος, που βρίσκεται υπό κράτηση, έχει και δεύτερο σκύλο, ένα τσιουάουα,  αλλά σύμφωνα με την αστυνομία προχώρησε στη σεξουαλική πράξη μόνο με τον γερμανικό ποιμενικό.

Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο ακόμα ένας άντρας από την Αλαμπάμα παραβίασε τον νόμο όταν έκανα σεξ με τον σκύλο της γυναίκας του γιατί όπως είχε ομολογήσει ένιωθε ότι έδινε την  μεγαλύτερη προσοχή στο κατοικίδιο παρά σε εκείνον.

Κάποιος πρέπει να τους συμβουλεύσει ότι η ανωμαλία αυτή η οποία είναι παράνομη σε προηγμένες και σοβαρές χώρες, στην Γερμανία δεν έχουν πρόβλημα γιατί οι οίκοι ανοχής ανώμαλων κτηνοβατών κάνουν χρυσές δουλειές με πελάτες χιλιάδες ανώμαλους Γερμανούς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου