Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Πάγωσε» o Αρκάς μετά το διαδικτυακό μπούλινγκ που δέχτηκε από ανεγκέφαλους οπαδούς



Την αναστολή της λειτουργίας της σελίδας του στο Facebook αποφάσισε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς, μετά τα κακοήθη σχόλια που δέχθηκε για κάποιες αναρτήσεις. Παράλληλα, «κατέβηκαν» από τη σελίδα σκίτσα που είχαν δημοσιευθεί τις τελευταίες ημέρες.

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσαν ορισμένα σκίτσα του Αρκά που ανάρτησε ο γνωστός σκιτσογράφος στη σελίδα του στο Facebook με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να την... παγώσει.



Ο σκιτσογράφος δέχτηκε αιφνιδίως σφοδρή κριτική καθώς πολλοί θεώρησαν πως με τα σκίτσα του επιτίθεται κατά της κυβέρνησης. Σε ένα από τα επίμαχα σκίτσα, εμφανίζεται ένας άντρας που λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

«Με εντολή του Αρκα η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο Διαχειριστής», αναφέρει χαρακτηριστικά  η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.



Σε άλλη ανάρτηση τονίζεται:

«Στο κλίμα τής πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια. Έφτασαν σε σημείο να υπαινιχθούν ότι ο Αρκάς χρηματίζεται από συγκεκριμένα κέντρα για τα σκίτσα που αναρτήσαμε. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση του Αρκά, αλλά καταλαβαίνουμε απολυτά έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή απέφυγε τη δημοσιότητα, να διασύρεται από ανεγκέφαλους επειδή, χωρίς κανένα κέρδος, έδωσε την άδεια να δημοσιεύονται σκίτσα του στο FB».



Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου