Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Συμβόλαιο θανάτου...Νεκροί δύο ύποπτοι για το σκάνδαλο στη FIFA λίγο πριν εκδοθούν για ανάκριση στις ΗΠΑ




Δολοφονημένοι βρέθηκαν στο σπίτι τους λίγο έξω από το Μπουένος Αϊρες ο Ούγκο και ο Μαριάνο Γίνκις, που είχαν συλληφθεί για το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA.

Πληθώρα ερωτημάτων δημιουργεί η δολοφονία των Ούγκο και Μαριάνο Γίνκις, που είναι πατέρας και γιος και καταζητούνται για το σκάνδαλο της ΦΙΦΑ, στο σπίτι τους έξω από το Μπουένος Αϊρες.

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η δολοφονία δύο συλληφθέντων για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA. Συγκεκριμένα ο Ούγκο Γίνκις και ο Μαριάνο Γίνκις ήταν από τους βασικού υπόπτους και η Ιντερπόλ είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα για την σύλληψη τους.

 Οι δύο Αργεντινοί ήταν μεταξύ των πρώτων έξι συλληφθέντων στη Ζυρίχη, στο πλαίσιο της έρευνας της δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών για το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA, και είχε εκδοθεί από την Ιντερπόλ διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη τους.

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές πατέρας και γιος ήταν ιδιοκτήτες της εταιρίας διαφημίσεων «Full Play», η οποία είχε ειδικότητα στα τηλεοπτικά δικαιώματα και είχε χρόνια συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η δολοφονία τους ήρθε λίγες μέρες αφότου οι αρχές της Αργεντινής είχαν αποφασίσει να εκδώσουν τους Γίνκις στις ΗΠΑ ώστε να συνεχιστεί η έρευνα για το σκάνδαλο διαφθοράς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Λίγες όμως μέρες πριν αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ βρέθηκαν νεκροί.


Πηγή : eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου