Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το "γαλάζιο" δείπνο στο σπίτι της Ντόρας και η πρώτη υπογραφή Καραμανλή μετά το 2009



Δείπνο στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη έγινε χτες το βράδυ. Καλεσμένοι ήταν ο Νίκος Δένδιας, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Θόδωρος Καράογλου, ο Κώστας Τσιάρας, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Κώστας Τζαβάρας. Πολλοί από τους συγκεριμένους βουλευτές, τα λένε συχνά πυκνά, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Δένδιας με την Ευριπίδης Στυλιανίδη, που είναι τακτικοί συνομιλητές. Βασικό θέμα της συζήτησης ήαν η πορεία των διαπραγματεύσεων , με την πλειοψηφία να συμφωνεί πως η ΝΔ, ακόμα και μία κακή συμφωνία πρέπει να τη στηρίξει , καθώς αυτό είναι το εθνικά ορθό στην παρούσα συγκυρία.

Η κινητικότητα που υπάρχει στο εσωτερικό της ΝΔ, καταγράφηκε και χτες με μία κίνηση από τον Στυλιανίδη, όπου είχε και την υπογραφή του Κώστα Καραμανλή.

Πρόκειται για την πρώτη φορά μετά το 2009 που ο Καραμανλής συμμετέχει σε πολιτική πρωτοβουλία -πέραν βεβαίως των υποχρεώσεων του στα πλαίσια των κεντρικών κομματικών αποφάσεων, όπως η υπογραφή για παράδειγμα αμέσως μετά τον Αντώνη Σαμαρά την αντιπρόταση της ΝΔ για εξεταστική για τα μνημόνια από το 1981 και μάλιστα για ένα θέμα εθνικό που αφορά την ακριτική Θράκη. Με την επιστολή ζητείται εκ νέου η σύσταση διακομματικής επιτροπής της Βουλής με θέμα την εκπόνηση ενός "Ολοκληρωμένου σχεδίου για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης".


Πηγή : parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου