Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Δάσκαλος-παιδεραστής Δημοτικού Σχολείου θέλει να διδάξει ξανά Θρησκευτικά!



Ο 48χρονος υποδιευθυντής Δημοτικού Σχολείου της Κεντρικής Μακεδονίας ζητά την ανατροπή της απόφασης τoυ Πειθαρχικού Συμβουλίου του υπουργείου Παιδείας - Εχει καταδικαστεί για ασέλγεια με δεκάδες ανατριχιαστικά περιστατικά σε βάρος μαθητών την περίοδο 2011-2014

Απύθμενο θράσος αποδεικνύεται ότι έχει ο 48χρονος παιδεραστής υποδιευθυντής Δημοτικού Σχολείου της Κεντρικής Μακεδονίας που σήμερα είναι τρόφιμος των Φυλακών Τριπόλεως.

Ζητάει από τα δικαστήρια να επιστρέψει στο σχολείο για να συνεχίσει να παραδίδει το μάθημα των Θρησκευτικών, όπως έκανε προτού τον συλλάβουν, τότε που χαρτζιλίκωνε και παραπλανούσε αγοράκια στο Δημοτικό όπου ήταν υποδιευθυντής, προκειμένου να ασελγεί πάνω τους θωπεύοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Ο σάτυρος δάσκαλος φρόντιζε να ψαρεύει ανήλικα θύματα μέχρι και μέσω Facebook, ενώ κύριο μέλημά του ήταν να εξασφαλίσει την εχεμύθειά τους. Προκειμένου να προσελκύσει μαθητές από 11 έως 13 ετών τους έδινε χρήματα: από 5 έως 50 ευρώ για κάθε φορά που ασελγούσε πάνω τους.

Εκμεταλλευόμενος τον φόβο και το δέος των μικρών μαθητών προς τον δάσκαλό τους, έφτανε μέχρι και στο σημείο να τους εκβιάζει αλλά και να τους υπόσχεται ότι θα τους δώσει χρήματα αν τον άφηναν να ικανοποιήσει τις ορέξεις του πάνω τους.

Η ογκώδης δικογραφία
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκων αγοριών -που δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους-, σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα ασέλγειας σε ανηλίκους που είχαν συμπληρώσει τα 10 έτη έναντι αμοιβής, κατά συνήθεια, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και σε απόπειρα κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Βαρύνεται και με το αδίκημα της προσβολής της αιδούς ανηλίκων με προτάσεις και εξιστορήσεις που αφορούσαν τη γενετήσια ζωή τους, αλλά και για παράβαση καθήκοντος.

Παράλληλα, με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του υπουργείου Παιδείας παύτηκε οριστικά από εκπαιδευτικός λόγω της αναξιοπρεπούς, ανάρμοστης και ανάξιας συμπεριφοράς που επέδειξε τόσο εντός όσο και εκτός υπηρεσίας, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις της παραβίασης γενετήσιας ελευθερίας.

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίστηκε από τους πειθαρχικούς δικαστές «ανοίκεια και αδόκιμη για εκπαιδευτικό».

Ογκώδης είναι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις της ασέλγειας σε βάρος μαθητών του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο ήταν υποδιευθυντής και δίδασκε το μάθημα των Θρησκευτικών αλλά και Φυσική.

Από την έναρξη του σχολικού έτους 2011, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2011, έως το Πάσχα του 2014 το «έργο» του ήταν πλούσιο. Πολυάριθμα είναι τα περιστατικά μέσα σε μια τριετία που αποκαλύφθηκαν και, όπως λέγεται, πολλά είναι και εκείνα που δεν έγιναν γνωστά λόγω του φόβου που κατακυρίευσε τα μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου...

Τα ανατριχιαστικά περιστατικά
Μετά τη λήξη της παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2012 ένας 11χρονος μαθητής επέστρεψε στο σχολείο.
Τότε, ο δάσκαλος κλείδωσε την εξώπορτα του σχολείου και ζήτησε από το σαστισμένο παιδί να κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του. Οταν ο μαθητής εκτέλεσε τις εντολές του δασκάλου, εκείνος του άγγιξε τα γεννητικά όργανα και όταν ο μικρός σήκωσε το παντελόνι του ο δάσκαλος του έβαλε στο σλιπάκι 10 ευρώ.

Το σχολικό έτος 2012-2013 άνοιξε τα παντελόνια τριών 11χρονων μαθητών της ΣΤ’ τάξης και τραβώντας τα εσώρουχά τους έβαλε μέσα το χέρι του και έβαλε μέσα από 5 ευρώ.

Το σχολικό έτος 2012-2013 μέσα σε αίθουσα του Δημοτικού έκλεισε την πόρτα, τράβηξε την αθλητική φόρμα και το εσώρουχο μαθητή και του έβαλε ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ.

Κατά την επόμενη σχολική περίοδο 2013-2014 έβαλε πέντε φορές το χέρι του μέσα στο παντελόνι μαθητή και θώπευσε τα γεννητικά του όργανα.

Τον Μάρτιο του 2014 σταμάτησε στις σκάλες του σχολείου έναν μαθητή και τον ρώτησε αν στα γεννητικά του όργανα έχει περισσότερες τρίχες απ’ ό,τι ο ίδιος στο κεφάλι του, λέγοντάς του ότι θα του έδινε 5 ευρώ. Οταν ο ανήλικος του απάντησε θετικά, τότε ο δάσκαλος του τράβηξε το εσώρουχο και του έβαλε μέσα 5 ευρώ.

Πέντε φορές από τα Χριστούγεννα του 2013 μέχρι και τον Μάρτιο του 2014 σε μαθητή της ΣΤ’ δημοτικού, την ώρα του διαλείμματος, έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό του και του χάιδεψε τα γεννητικά όργανα.

Παραμονές Χριστουγέννων του 2013 συνάντησε στον δρόμο 12χρονο μαθητή και, αφού του είπε να μπει στο αυτοκίνητό του, τράβηξε το παντελόνι του παιδιού και έβαλε μέσα στο εσώρουχό του 35 ευρώ, πιάνοντας ταυτόχρονα τα γεννητικά του όργανα.

Ανατριχιαστικές είναι και οι ατελείωτες συνομιλίες που είχε μέσω Facebook με 13χρονο μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού, όπως: «Οταν σε βρω και βάλω το δωράκι εκεί που πρέπει τότε ναι... Μπορεί να σε πονέσω λίγο αλλά στο τέλος θα σου αρέσει και θα θες να τρως ξύλο κάθε μέρα».

Ανίχνευε με κάθε τρόπο την εχεμύθεια των ανηλίκων απέναντι στην οικογένεια και το περιβάλλον τους και πρότασσε το χρήμα ως δέλεαρ για να πετύχει τον σκοπό του, ενώ δεν έλειπαν και οι έμμεσοι εκβιασμοί προκειμένου να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα.

Η εκδήλωση της επιθυμίας από κάποιον μαθητή που καλά-καλά δεν είχε συμπληρώσει τα 13 του να αγοράσει κάποια συγκεκριμένης μάρκας ποδοσφαιρικά παπούτσια αποτέλεσε την αφορμή για να ρίξει το δόλωμά του μέσω του Facebook. «Αλήθεια, πόσα χρήματα σου λείπουν για τα παπούτσια; Δεν μου λες, έτσι και σου χαρίσω ας πούμε 50 ευρώ πώς θα τα δικαιολογήσεις στους δικούς σου... Λοιπόν, επειδή σε πάω κάτι θα κάνω, αλλά ό,τι ντροπές και αν έχεις θα πρέπει να τις ξεχάσεις».

Θέλει να επιστρέψει στο σχολείο
Οσο κι αν φαίνεται σαν ανέκδοτο, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που τον απέπεμψε οριστικά από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Υποστηρίζει ότι οι διάλογοι στο Facebook έχουν παρεξηγηθεί και εκλαμβάνονται μόνο από την υπαινικτική πλευρά τους, ενώ στα παιδιά συμπεριφερόταν σαν να ήταν ο πατέρας τους, ενώ αναφέρει ότι τα χρήματα τα έδινε στους μαθητές ως φιλοδώρημα για τα κάλαντα που θα του έλεγαν, ή όταν τον βοηθούσαν σε δουλειές του σχολείου.

Τέλος, πολλά από όσα του καταλογίζουν τα χαρακτηρίζει μυθοπλασίες των παιδιών και αποκυήματα της φαντασίας τους.


Πηγή: protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου