Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Στο κρατητήριο δύο παίκτες της ΑΕΛ...κατηγορούμενοι για λαθρομετανάστευση



Πρωταγωνιστές σε ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό για παίκτες της ΑΕΛ, Ελιομάρ και Πίντο που σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατέληξαν στο κρατητήριο!              


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Λάρισα και την ομάδα της ΑΕΛ, δύο παίκτες της οποίας βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για ένα γνήσιο της υπογραφής και κατέληξαν στο κρατητήριο.

Ήταν λίγο μετά τις 10 όταν δυο Βραζιλιάνοι παίκτες της ΑΕΛ, ο Ελιομάρ και ο Πίντο πέρασαν τις πύλες του Μεγάρου για ένα... γνήσιο της υπογραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να εξασφαλίσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα σχετικά με μη οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το πρόσωπο τους. Κι αν ως εδώ όλα έμοιαζαν απολύτως φυσιολογικά η κατάληξη της επίσκεψης τους ήταν... απίστευτη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι δυο παίκτες της ΑΕΛ δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα και έτσι αμφότεροι κατέληξαν στο... κρατητήριο κατηγορούμενοι για παράνομη παραμονή στη χώρα. Πλέον αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι με τη διαβεβαίωση πως θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέσα σε διάστημα 30 ημερών ειδάλλως θα συλληφθούν εκ νέου.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, ο 25χρονος Πίντο και ο 27χρονος Ελιομάρ είχαν αποκτηθεί από τους "βυσσινί" πριν από 5 σχεδόν μήνες, στην τελευταία μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Επίσης σαν να μη φτάνει η περιπέτεια των δυο παικτών ελλοχεύει ο κίνδυνος για την ΠΑΕ ΑΕΛ ο εισαγγελέας να της ασκήσει ποινική δίωξη για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων μεταναστών, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε εργοδότη σε τέτοια περίπτωση!



Πηγή: eglimatikotita.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου