Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Αντώνης Σαμαράς: Δεν πήγε στον πρωθυπουργό αλλά πάει στον Πρόεδρο



Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να είναι ένας από τους λίγους αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν έχει συναντηθεί μέχρι στιγμής με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα αλλά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Η είδηση της συνάντησης Σαμαρά - Παυλόπουλου ήρθε ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανιζόταν έτοιμος να πάρει πρωτοβουλίες με στόχο να απεγκλωβίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την απομόνωση.

Στους σχεδιασμούς της Συγγρού εντάσσονται συναντήσεις με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Λουκά Παπαδήμο ενώ θα υπάρξει και συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο.

Στόχος του κ. Σαμαρά είναι η ΝΔ να εκφραστεί ως ο βασικός πολιτικός πυλώνας για την εγγύηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και για το λόγο αυτό θα έχει συναντήσεις με πολιτικές προσωπικότητες που τα προηγούμενα χρόνια συνέδεσαν το όνομά τους με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.



Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου