Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Όταν προτείνεις την δραχμή και το δελτίο να αναφέρεις και τις συνέπειες




Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Είμαστε θύματα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης η οποία αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Θυμάστε τον Τσίπρα με την μεγαλοστομία του χρησιμοποιώντας τους χαρακτηρισμούς προδοσία, εγκληματίες, ξεπούλημα, τσιράκια των Γερμανών και άλλα πολλά κοσμητικά για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Θυμάστε τον Τσίπρα με τις υποσχέσεις του ΘΑ σκίσουμε το μνημόνιο, ΘΑ φέρουμε την ανάπτυξη, ΘΑ παίζουμε τα νταούλια και αυτοί θα χορεύουν και άλλα πολλά ΘΑ…ΘΑ….ΘΑ…ΘΑ…

Κρίμα γιατί πραγματικά πιστεύω στον Τσίπρα και το έχω ξαναγράψει ότι θα έχει μέλλον εάν δεν τον κάψουν οι σύντροφοι του σε αυτόν τον  αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ γιατί εκτός του Τσίπρα και ορισμένων λίγων ικανών οι πλειοψηφία των στελεχών του είναι επικίνδυνοι και ασυνάρτητοι.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των υποσχέσεων είναι ότι σήμερα 5 μήνες μετά είμαστε μια χώρα υπό κατάρρευση και ενώ όλα δείχνουν ότι πνιγόμαστε και κανένας δεν θέλει να μας πετάξει σωσίβιο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον τσαμπουκά και τα λόγια τα μεγάλα παρά την σκληρή στάση της Ευρώπης και τα σκληρά λόγια που είπε ο μοναδικός πριν από λίγα 24ωρα φίλος της χώρας Γιούνγκερ λέγοντας ψεύτη τον πρωθυπουργό και τους διαπραγματευτές του. 

Εδώ και δύο ημέρες Λαπαβίτσας και Στρατούλης προσπαθούν να πλασάρουν την δραχμή και το δελτίο στα τρόφιμα, πλασάρουν με ωραία λόγια την φτώχεια δηλαδή και την εξαθλίωση για τον ελληνικό λαό, προσπαθούν να παρουσιάσουν την αριστερή λύση δραχμή και δελτίο ως « Έλα μωρέ και τι έγινε σε 6 μήνες θα συνηθίσουμε και δεν θα μας πειράζει».

Όλοι αυτοί δηλαδή που με τρόπο απόλυτα συστηματικό και με ξεκάθαρη στόχευση την εξαπάτηση μας υποσχόμενη τον πλήρη διασυρμό των αντιπάλων της χώρας μας κατάφεραν να αποτύχουν και να διασύρουν την χώρας μας τους Έλληνες και παρουσιάζουν την φτώχεια μοναδική λύση και ελπίδα φάρμακο στην αποτυχία τους και την ανικανότητα τους.

Είναι σίγουρο εάν και εφόσον έρθουν σε συμφωνία και δεν προτιμήσουν την δραχμή και το δελτίο ότι αντί να σκίσουν το μνημόνιο θα φέρουν ένα νέο μνημόνιο γιατί δεν γίνεται αλλιώς και εκεί θα πρέπει ο Τσίπρας που έθρεψε με ψέματα ένα λαό ποντάροντας στην αγανάκτηση τους, να αντιμετωπίσει τους συντρόφους του που θέλουν μια Ελλάδα απομονωμένη από την Ευρώπη και τον κόσμο.

Έχω λοιπόν να πληροφορήσω ότι αυτοί που δηλώνουν ότι η φτώχεια και το δελτίο είναι η λύση στην κρίση ώστε να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας δεν λένε και τις συνέπειες αυτής της λύσης και εγώ θα αναφέρω μόνο μερικές έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα εάν και εφόσον. 

Εάν σταματήσει λοιπόν ο δανεισμός από τους θεσμούς οι αποδοχές της πλειοψηφίας των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα μειωθούν σε επίπεδα πλήρους ανέχειας.

Οι νέοι και τα παιδιά μας γενικότερα θα κατανοήσουν καλύτερα από όλους μας που τους οδήγησαν οι επιλογές μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όταν συνειδητοποιήσουν ότι η βενζίνη θα δίνεται με δελτίο για τα μηχανάκια και τα ΙΧ, τέρμα οι εισαγωγές στα κινητά τηλέφωνα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα trendy ρούχα και οτιδήποτε αρέσει στην νεολαία. 

Οι γυναίκες ξεχάστε τα εισαγόμενα καλλυντικά , τα εισαγόμενα ρούχα και παπούτσια και οτιδήποτε εισαγόμενο τους πρόσφερε χαρά.

 Τα super market θα γίνουν συνοικιακά μπακάλικα αφού τα ράφια θα έχουν λίγα και μόνο εγχώρια προϊόντα περιορισμένα και με δελτίο,  στο γάλα το κρέας κ.τλ.π.

Τα φάρμακα θα είναι δυσεύρετα μέχρι εξαντλήσεως το ίδιο και τα αναλώσιμα στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία και αυτό θα είναι θανάσιμο περισσότερο για τις ευπαθείς ομάδες. 

Οι φίλαθλοι μην περιμένετε ξένους παίκτες στις ομάδες σας γιατί κανένας δεν θα δέχεται να πληρωθεί σε δραχμές και να τρώει με δελτίο στην χώρα μας, ξεχάστε τις αποστολές φιλάθλων στο εξωτερικό γιατί με δραχμή ούτε μέχρι τα σύνορα δεν θα μπορούμε να πάμε. 

Και φυσικά μην περιμένετε να αναπτυχθεί τίποτα στην χώρα μας με την δραχμή εκτός του τουρισμού που εάν επιβιώσουν τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια θα δέχονται τουρίστες η οποίοι θα κάνουν φθηνές διακοπές κάτι που δεν θα τολμούν να κάνουν οι Έλληνες ούτε για μία ημέρα.

Mε την δραχμή όπως καταλαβαίνετε δεν θα τσαμπουκαλευόμαστε θα παρακαλάμε χειρότερα και χωρίς αξιοπρέπεια και με κατεβασμένα παντελόνια για μια χρηματική βοήθεια από τους ξένους και το χειρότερο χωρίς κάποια ελπίδα φωτός για ένα καλύτερο αύριο και εκεί το κίνημα των αγανακτισμένων θα κυνηγήσει άσχημα όσους και όσες χρησιμοποίησαν τους αγανακτισμένους θρέφοντας τους με ψέματα και κατάντησαν έτσι μια υπέροχη χώρα.

Αυτό είναι ένα lite άρθρο για τις συνέπειες των πράξεων όσων εύχονται και προτείνουν την λύση της δραχμής και του δελτίου γιατί η πραγματικότητα θα είναι πάρα μα πάρα πολύ σκληρή και δυστυχώς δεν έχουμε ούτε σοβαρή αντιπολίτευση γιατί ο Σαμαράς μας κρατάει μούτρα σε εμάς τους πολίτες που δεν τον ξαναβγάλαμε πρωθυπουργό και στον Τσίπρα που έγινε πρωθυπουργός.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου