Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Βρετανοί πλήρωσαν ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και όταν έφθασαν αντίκρισαν μία οικοδομή



Πολλοί Βρετανοί τουρίστες έπεσαν θύματα απάτης καθώς πλήρωσαν για να πάνε διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και μόλις έφθασαν στον προορισμό τους αντίκρισαν μία οικοδομή.

Βρετανοί απευθύνθηκαν στο πρακτορείο Thomspon Holidays, που διαφήμισε ειδυλλιακές διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική που ξεκινούσαν από 419 λίρες. Όταν όμως πολλοί από εκείνους που πίστεψαν το πρακτορείο έφτασαν στην Ελλάδα και τη Χαλκιδική, δεν αντίκρισαν αυτό που τους είχαν περιγράψει. Κάθε άλλο. Βρήκαν εργάτες να δουλεύουν, βρήκαν πόρτες χωρίς τζάμια, έπιπλα ακόμη στις συσκευασίες τους. Βρήκαν με λίγα λόγια ένα ξενοδοχείο μισοτελειωμένο.

Κάποιοι πλήρωσαν 1000 λίρες την εβδομάδα για αυτές τις διακοπές. Και φυσικά άρχισαν τα tweets της οργής. Τα οποία συνοδεύονταν και από φωτογραφίες που αποδείκνυαν τις καταγγελίες.

Η Τζες Γουντχάους από το Ντέρμπισαϊρ έγραψε: «Φτάσαμε σε αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, all inclusive το οποίο ήταν το απόλυτο αίσχος. Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι το ξενοδοχείο θα είχε τελειώσει. Υπάρχουν σοβαρά θέματα υγιεινής και ασφάλειας! Το ξενοδοχείο δεν θα έπρεπε να είχε ανοίξει. Όποιος το σκέφτεται να το αποφύγει». Ένας άλλος τουρίστας, ο Σαμ Πάσκο, έγραψε πως είχε κλείσει στο ίδιο ξενοδοχείο για το μήνα του μέλιτος αλλά βρήκε... οικοδομή!






Πηγή




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου