Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Συνελήφθη ο Συμεών Σεϊσίδης μέλος της συμμορίας των «ληστών με τα μαύρα»


Ο 39χρονος Συμεών Σεϊσίδης, που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην συμμορία των «ληστών με τα μαύρα», συνελήφθη χτες το βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής για καταδικαστική απόφαση 5 ετών κάθειρξης, η οποία είχε εκδοθεί σε βάρος του για ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει πριν απο 15 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με την απόφαση ο Σεϊσίδης είχε διαπράξει ληστεία μαζί με άγνωστο συνεργό του, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα στις 30/6/2000. Γι αυτήν την υπόθεση συνελλήφθη και καταδικάστηκε το 2001 σε φυλάκιση πέντε ετών, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα, γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, το όνομά του απασχόλησε πολλές φορές την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σαν αντιεξουσιαστής με ένοπλη δράση. Το Οκτώβριο 2009, επί υπουργείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης επικηρύχθηκε αντί 600.000 ευρώ μαζί με τον αδελφό του και ένα ακόμα άτομο.

Λίγους μήνες μετά, το 2010, τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες αστυνομικών στα Πετράλωνα, μετά απο ένοπλη ληστεία που είχε διαπραχθεί στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο ένα πόδι. Συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Το 2012 αθωώθηκε γι' αυτή την υπόθεση. Αλλά επέστρεψε στην φυλακή, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις. Λίγο καιρό μετά αποφυλακίστηκε.
Ωστόσο, πριν απο λίγο διάστημα εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης για την παλιά καταδικαστική απόφαση στην υπόθεση της Ν.Χαλκιδόνας που καθαρογράφηκε σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, με βάση την οποία οδηγήθηκε σήμερα για μια ακόμα φορά ενώπιον της Δικαιοσύνης.


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου