Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

H άγνοια του Γιάννη και το «...ηλίθιες ερωτήσεις» του Κιντ



ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ

Από τον πάγκο παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς με 104-99 από τους Καβαλίερς, τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/4) –για την Ελλάδα.
Ο 21χρονος φόργουορντ που ως τώρα είχε συμμετάσχει και στα 77 παιχνίδια των «Ελαφιών» αρχίζοντας βασικός μάλιστα στα 67 από αυτά, δήλωσε άγνοια σχετικά με τη μη χρησιμοποίησή του, μετά το τέλος του ματς.

«Δεν μου είπε κάτι (ο προπονητής του Τζέισον Κιντ. Δεν μου είπε πως δεν θα παίξω. Δεν ξέρω. Ήταν επιλογή του κόουτς», απάντησε ο Γιάννης, στην ερώτηση των εκπροσώπων του Τύπου γιατί δεν έπαιξε κόντρα στους Καβαλίερς.

Από την πλευρά του ο Κιντ είπε για την απόφαση αυτή και μάλιστα... έξι φορές καθώς ρωτήθηκε επίμονα: «Απόφαση του προπονητή. Είστε έξυπνοι. Δεν καταλαβαίνω, δεν με ακούτε; Ρωτήστε με γι' αυτούς που έπαιξαν. Μη μου κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις για το τι έφταιξε και δεν χρησιμοποίησα τον Γιάννη».

Μπορεί πάντως ο προπονητής των Μπακς να μην θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για τους λόγους που δεν χρησιμοποίησε τον Γιάννη, ωστόσο εκτιμάται πως αυτό έγινε για λόγους ξεκούρασης ενόψει των πλέι οφ.

Έτσι κ αλλιώς τα «ελάφια» δεν προλαβαίνουν να «σκαρφαλώσουν» σε θέση υψηλότερη της 6ης στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ και έτσι ο Κιντ θέλει πιθανότατα να τον διατηρήσει «φρέσκο», αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες.

Αλλωστε οι αριθμοί του «Κούνμπο» φέτος, δείχνουν ότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της η ομάδα του.



Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου