Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Δεύτερη φουρνιά κατηγορούμενων σήμερα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο



Ο Γιάννης Κομπότης έκανε σήμερα (3/4) νωρίς – νωρίς το πρωί την αρχή, αφού ήταν μεταξύ των επτά που επρόκειτο να περάσουν την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Κομπότης: «Κατηγορούμαι για μια δήλωση του Κωστούλα»

Ο Γιάννης Κομπότης βρέθηκε στο 6ο κτήριο της Ευελπίδων στο γραφείο του δευτέρου ορόφου ζητώντας και παίρνοντας προθεσμία.

Είναι ο πρώτος παράγοντας ομάδας που, επισήμως, εμπλέκεται στην υπόθεση, κατηγορούμενους σύμφωνα με  πληροφορίες για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία, κατηγορία που είναι πλημμέλημα.
Ο ίδιος, πάντως, εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή δήλωσε ότι «δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Είμαι εδώ για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, κ.Κωστούλα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ζητήσαμε προθεσμία και την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος μου».

Και οι ρέφερι

Πλην του Κομπότη το γραφείο του ανακριτή πέρασαν ακόμη οι διαιτητές της Super League, Κάμπαξης και Ιωαννίδης, ενώ το ίδιο θα κάνουν ο Αμπάρκιολης, η δικηγόρος, μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, Ιωάννα Παντελοπούλου, και άλλoι δύο κατηγορούμενοι, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

Οι τρεις ρέφερι κατηγορούνται για «δωροδοκία - δωροληψία, με βάση το άρθρο 132 αθλητικού νόμου 2725/99 για προσυνεννόηση αγώνα».


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου