Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον προπηλακισμό του Βαρουφάκη στα Εξάρχεια



Στόχος ομάδας αντεξουσιαστών έγινε το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Ο υπουργός βρισκόταν σε εστιατόριο επί της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, όταν ομάδα περίπου 30 νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στον χώρο και άρχισαν να πετούν γυάλινα μπουκάλια προς το μέρος του, ζητώντας την απομάκρυνσή τους από τον χώρο.

«Στόχος τους, έχω την εντύπωση δεν ήταν ο τραυματισμός μας καθώς, αν ήθελαν, είχαν την ευκαιρία», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης, προσθέτοντας την πεποίθησή του ότι ζητούμενο για τους αντεξουσιαστές ήταν η αποχώρησή του από την περιοχή.

«Δεν θα ξανακατέβεις στα Εξάρχεια» φώναζαν στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη οι συγκεντρωμένοι νεαροί στα Εξάρχεια, όπου δειπνούσε με τη σύζυγό του.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη και της γυναίκας του Δανάης Στράτου το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια, όπου και δειπνούσαν σε εστιατόριο, δείχνει περίπου 30 νεαρά άτομα να συνομιλούν σε έντονο ύφος με τον υπουργό Οικονομικών.

«Είσαι πολιτικός και δεν σε πιστεύουμε», «δεν θα ξανακατέβεις στα Εξάρχεια», «φύγε από εδώ και μην ξαναγυρίσεις», «να πηγαίνεις εκεί που πηγαίνουν οι συνάδελφοί σου», είναι μόνο μερικά από τα έντονα σχόλια που δέχτηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης από τους 30 περίπου συγκεντρωμένους νεαρούς.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου