Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Η εντυπωσιακή οδοντοτεχνίτης και ο γελαστός λιμενικός


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας το διπλό έγκλημα που συνέβη χθες στην περιοχή του Φοίνικα.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές ο 35χρονος λιμενικός έφερε τραύματα στο κεφάλι ενώ η 44χρονος οδοντοτεχνίτης στην κοιλιακή χώρα. Μάλιστα δίπλα ακριβώς από τον 35χρονο βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο που πιθανότατα να είναι και το όπλο του εγκλήματος.

Το πλέον πιθανό σενάριο που εξετάζεται από την Αστυνομία είναι αυτό το έγκλημα πάθους. Οι δυο τους φέρονται να διατηρούσαν παράνομο δεσμό από το 2012 και να ζούσαν έναν παθιασμένο έρωτα.

Η 44χρονη εντυπωσιακή οδοντοτεχνίτης ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Σαλαμίνας και φέρεται να είναι μητέρα δύο παιδιών.

Ο 35χρονος λιμενικός ήταν νιόπαντρος, ένα παιδί χαμηλών τόνων και πάντοτε χαμογελαστό το οποίο ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπημένος με την σύζυγό του και μάλιστα σχεδίαζαν να κάνουν και παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Ant1, οι παράνομοι εραστές είχαν προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Ωστόσο ποτέ δεν κατάφεραν να ξεκόψουν τελείως. Χθες η 44χρονη γυναίκα φέρεται να ενημέρωσε το σύζυγό της για τη σχέση της με τον 35χρονο καθώς επίσης και ότι ήταν έτοιμη να δώσει ένα τέλος. Ωστόσο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το παράνομο ζευγάρι οδηγήθηκε στο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τις επόμενες μέρες αν όχι ώρες θα δώσουν απαντήσεις.



Πηγή : news.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου