Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η πολιτική της κυβέρνησης τους τελευταίους 2 μήνες για τους Λαθρομετανάστες έχει ανοίξει τις πύλες και μπείτε ελεύθερα



Εκατοντάδες μετανάστες διασώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο σε συντονισμένο σχέδιο που είναι σε ισχύει εδώ και δύο μήνες μετά την χάραξη της νέα πολιτικής της κυβέρνησης " Πάρτε το πράσινο χαρτί και αμοληθείτε στην χώρα".

Η χώρα μας δυστυχώς μετά την πολιτική που χαράζει η Χριστοδουλοπούλου έχει γίνει η καλύτερη επιλογή των λαθρομεταναστών για να έρθουν γνωρίζοντας ότι στην χειρότερη εάν δεν πάνε σε άλλο κράτος με ένα χαρτί θα τους ξαμολήσουν στους δρόμους τις Αθήνας και σε όλη την περιφέρεια χωρίς να υπάρξουν κυρώσεις.

Τους τελευταίους δύο μήνες και μετά τις ενέργειες της κυρίας Χριστοδουλοπούλου καταγράφεται μια κατακόρυφη αύξηση των περιστατικών παράνομης εισόδου μεταναστών σε όλη τη χώρα με κυριότερα σημεία αυτά του Αν. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Είναι αδύνατον όπως παραδέχεται το Λιμενικό και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους να να ελέγξουν τέτοιο ρυθμό εισροών λαθρομεταναστών, ούτε τα μέσα υπάρχουν αλλά ούτε και το προσωπικό. 

Συνολικά 207 μετανάστες εντόπισε και διέσωσε την Μεγάλη Τετάρτη το Λιμενικό κοντά σε τρία νησιά του ανατολικού Αιγαίου. 

Στη θαλάσσια περιοχή Μαρίνας της Κω εντοπίστηκαν δύο πνευστές λέμβοι με 95 μετανάστες, οι οποίοι στη θέα του Λιμενικού έσκισαν τις λέμβους όπως γίνεται πάντα και έπεσαν στη θάλασσα. Περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο νησί γνωρίζοντας ότι πλέον η Ελλάδα είναι το καλύτερο πέρασμα.

Εξήντα μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή Κουτσουκίδι της Λέσβου, και ακόμα 31 στην περιοχή Αεροδρόμιο του νησιού, 21 μετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο διασώθηκαν το πρωί ανατολικά του Αγαθονησίου.

Είναι ένα διαρκές έγκλημα που συντελείται σε βάρος της χώρας και των ίδιων των λαθρομεταναστών και φταίει αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση και η υπουργός κυρία Χριστοδουλοπούλου που ανοίγοντας τις πύλες από τα κέντρα κράτησης άνοιξε και τις πύλες για την εισροή περισσότερων μεταναστών.

Η κατάσταση σίγουρα θα επειδυνωθεί και θα κάνει μεγάλη ζημιά τώρα που αρχίζει η τουριστική περίοδο η μόνη επιχειρηματική δραστηριότητα που κρατάει ακόμα στην Ελλάδα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου