Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Δεν πάει στο υπουργείο Δικαιοσύνης το Προστασίας του Πολίτη βοήθεια μας!!



Παραμένει με Βούτση ο Πανούσης και αυτό φαίνεται στην καθημερινότητα μας, καταλήψεις, φωτιές, λεηλασίες, καταστροφές περιουσιών και βεβήλωση μνημείων όπως ο άγνωστος στρατιώτης και το κοινοβούλιο από ποιους άλλους τους προστατευόμενους αντιεξουσιαστές.

Προς το παρόν δεν μετακινείται στο υπουργείο Δικαιοσύνης το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες έτσι δήλωσε στην πρωτινή γραμμή του mega ο Βούτσης

Σύμφωνα με όσα δήλωσε , ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, οι σχέσεις του με τον Γιάννη Πανούση είναι άριστες και το οργανόγραμμα του υπουργείο παραμένει ως έχει.

Και όπως είναι φυσικό μην περιμένετε να δείτε καταστολή της βίας και της ανομίας που επικρατεί σε όλη την επικράτεια.

Η απόφαση, όπως είπε ο κ. Βούτσης, ελήφθη σε κυβερνητική σύσκεψη χθες, Μ.Τρίτη.

Το δράμα είναι ότι ο Νίκος Βούτσης είναι επόπτης δύο υπουργείων μετανάστευσης και αστυνομίας και εδώ και δύο μήνες οι μεγαλύτερες πληγές στην χώρα είναι ότι έχουν αμοληθεί οι λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο με τους εμπόρους και τους πολίτες να έχουν αγανακτήσει όπως δήλωσε αγανακτισμένος πρόσφατα και ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Καμίνης. Η δεύτερη μεγάλη πληγή είναι οι ανεξέλεγκτοι αντιεξουσιαστές σε όλη την Ελλάδα με καταλήψεις δημόσιων κτιρίων, ραδιοφωνικών σταθμών, λεηλασίες, καταστροφές, κλεψιές και καταστροφή ιδιωτικών περιουσιών.

Είναι μεγάλο λάθος όταν δεν μπορείς και δεν κάνεις να παραμένεις στην θέση σου και να διατηρείς υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς που έχουν αποτύχει όπως Βούτση, Πανούση και φυσικά Χριστοδουλοπούλου τους οποίους ελέγχει και τους δύο ο Βούτσης και ασκούν πολιτική σε βάρος της χώρας και των πολιτών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου