Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Εθνική ομάδα: Βγήκε από το νοσοκομείο και ο ΦετφατζίδηςΤέλος καλό και για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος μετά τους Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Ταχτσίδη έλαβε επίσης εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου νοσηλευόταν από το πρωί μετά το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη το ταξί που μετέφερε τους τρεις διεθνείς στο αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας.
Ο διεθνής άσος της Κιέβο Βερόνα μετέβη στο ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει μαζί με τους δύο συμπαίκτες του, συνοδεία του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών, Βαγγέλη Μαχαίρα.

Ο Φετφατζίδης υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων (όλες αρνητικές) στο διάστημα της 12ωρης νοσηλείας του, ενώ οι γιατροί που τον παρακολούθησαν συνομίλησαν τηλεφωνικά με τον γιατρό της Εθνικής ομάδας, Τάσο Τόκη, και ήταν καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ποδοσφαιριστής θα επιτρέψει αύριο στην Ελλάδα, ύστερα από άδεια που εξασφαλίστηκε σε επικοινωνία του Γιώργου Καραγκούνη με την Κιέβο Βερόνα, ενώ ο Μόρας και ο Ταχτσίδης θα επιστρέψουν στην Ιταλία για να ενταχθούν στις υποχρεώσεις του συλλόγου τους.Πηγή


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου