Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η στιγμή που λύγισε και καταχειροκροτήθηκε ο Τσίπρας - VIDEO



Σχεδόν δάκρυσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την ομιλία του σε μια έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα.



Κλείνοντας την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο «για τη αταλάντευτη επιμονή και αποφασιστικότητά του για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας» και κάλεσε όλες τις πτέρυγες της Βουλής να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια.

«Δεν ζητάμε συναίνεση στην καταστροφή, αλλά συναίνεση για τη λύτρωση, για τη σωτηρία, για την προκοπή για την πρόοδο. Συναίνεση για να κάνουμε την πατρίδα μας ισότιμη, με φωνή και αξιοπρέπεια στην Ευρώπη» ανέφερε ο πρωθυπουργός. «Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την Ιστορία μας, δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι, ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα απ' τη σάρκα του λαού, ερχόμαστε μέσα απ' τις σελίδες της Ιστορίας αυτού του λαού και γι' αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Σ' αυτό το Σύνταγμα ορκιστήκαμε, αυτό το Σύνταγμα θα υπηρετήσουμε» ανέφερε καταφανώς συγκινημένος ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του πολλές φορές, ειδικά στις αναφορές του για λαϊκή κυριαρχία, για τις κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση αλλά και για τις παροχές προς τους Ελληνες που έχουν πληγεί απο την κρίση.


Πηγή :  iefimerida.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου