Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

​Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή



​Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί… Η μητέρα του Μαρία Γιακουμάκη, απηύθυνε έκκληση μαζί με τον θείο του Γιώργο Βιβιαδάκη σε όσους τον έχουν δει ή γνωρίζουν κάτι να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί ο νεαρός.

Ο νεαρός, ο οποίος κατάγεται από το Ρέθυμνο, εδώ και δυο χρόνια σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή στα Γιάννενα και επειδή η σχολή διαθέτει εστία έμενε εκεί. Όπως είπε ο θείος του, εκείνος δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ενώ είχε καθημερινή επικοινωνία με τους γονείς του!

«Ο Βαγγέλης δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε, είχε μιλήσει με την μητέρα του, ήδη μια φορά. Το απόγευμα η μητέρα του, προσπάθησε να επικοινωνήσει και πάλι κι εκείνος δεν σήκωνε το κινητό».

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός, ότι δεν πήρε μαζί του κανένα προσωπικό του αντικείμενο, ούτε καν το κινητό του… το μόνο που δεν βρέθηκε στο δωμάτιο ήταν τα κλειδιά του.

«Εκείνος, πήγε στην τραπεζαρία, όπου κι έφαγε μαζί με τους συμφοιτητές του… Στην συνέχεια γύρισε στο δωμάτιο του, πήρε τα κλειδιά του κι από τότε εξαφανίστηκε. Η μόνη μαρτυρία που ξέρουμε είναι αυτή ενός ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου, ο οποίος επειδή ο Βαγγέλης πήγαινε συχνά εκεί, τον ήξερε. Μετά το φαγητό στην σχολή, πήγε από εκεί και έφαγε ένα σουβλάκι, μόνος του, χωρίς κάποιον φίλο του.»

Οι γονείς του Βαγγέλη έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους καθώς ανησυχούν για το τι έχει συμβεί με το γιο τους. Συγγενείς και φίλοι  προσπαθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαδώσουν το περιστατικό της μυστηριώδους εξαφάνισης του Βαγγέλη μήπως βρεθεί κανείς που να γνωρίζει κάτι να βοηθήσει την αστυνομία στις εξονυχιστικές έρευνες που κάνει για τον εντοπισμό του νεαρού φοιτητή γύρω από την σχολή αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο νεαρός, την μέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε φούτερ μπλούζα με μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι μπλε χρώματος και δερμάτινα μαύρα παπούτσια. Έχει ύψος 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος. Η 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων ψάχνει ακόμα και στην λίμνη που υπάρχει κοντά αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη.




Πηγή : star.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου