Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος: «Δε θα βγούμε στη βίζιτα για χρήματα, εμείς δεν πέφτουμε στα τέσσερα»!



Χαρακτήρισε «αλητεία» την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα από τις 11 Φεβρουαρίου - «Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν όσα προτείνουμε, έχει καλώς»

Με μια απίστευτη δήλωση («δεν θα πέσουμε στα τέσσερα») μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος έδωσε το στίγμα της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει καμία οπισθοχώρηση στο πρόγραμμα και στις δεσμεύσεις της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ. αυτά που προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους), έχει καλώς».

Σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα, από τις 11 Φεβρουαρίου, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «αλητεία» και είπε ότι οι μονομερείς αποφάσεις του Μάριο Ντράγκι είναι παράνομες.

Σε ερώτηση για το πού θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε, με διάθεση περιπαικτική: «Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα»!

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα σενάρια Grexit, σε περίπτωση ρήξης με τους δανειστές, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και παρέπεμψε σχετικά: «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά... Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια»!


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου