Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τατσόπουλος για Καμμένο: Κούγκι να κάνει το κότερό του



«Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ»

Τα βέλη του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο αναφορικά με τη χθεσινή του δήλωση ότι «εάν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι» απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στο Βήμα fm ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά «κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει».

«Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του , πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται;» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Τατσόπουλος, κατηγορώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι «δεν θα πάρει στο λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στο λαιμό του την Ελλάδα».

«Υποτιμάει θανάσιμα τη νοημοσύνη των Ελλήνων» πρόσθεσε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας πως «βλέπεις αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκιστή, ο οποίος παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλη του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λεει θα μας κάνει και Κούγκι; Σιγά ρε φιλάρα. Πάρ΄τε του τα σπίρτα παιδιά, πάρ’τε του τα σπίρτα»

«Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο» υποστήριξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στο ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον Πάνο Καμμένο και όχι στον Σταύρο Θεοδωράκη για το σχηματισμό κυβέρνησης την επομένη των εκλογών, ο κ. Τατσόπουλος ισχυρίστηκε ότι «είναι ακόμα όμηρος της προεκλογικής του ρητορικής και στην προεκλογική του ρητορική δεν έδενε ο Θεοδωράκης, πιο χειραγωγήσιμος ήταν ο Καμμένος, πιο εύκολα έδενε με αυτό».


newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου