Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Προσπάθεια απαγωγής γνωστού φωτογράφου στο Παλαιό Φάληρο.


Άγνωστοι δράστες εχθές την νύχτα προσπάθησαν να απαγάγουν γνωστό φωτογράφο απο το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος συνεργάζεται με νυχτερινά κέντρα.

Όλα συνέβησαν εχθές την νύχτα στο Παλαιό Φάληρο στην Πλατεία Ντάβαρη όπου είναι και η οικία του 45χρονου φωτογράφου.

Ο φωτογράφος γυρνώντας από την εργασία του έπεσε στην ενέδρα των απαγωγέων οι οποίοι πάλεψαν μαζί του και κατάφεραν μαχαιρώνοντας τον 3 φορές στον μηρό, στον θώρακα και την κοιλιά να τον ακινητοποιήσουν και να τον επιβιβάσουν σε ένα μαύρο τζιπ μάρκας mitsubisi.

Οι απαγωγείς επάνω στην προσπάθεια τους να ολοκληρώσουν το εγκληματικό τους έργο φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση και κοντά στην περιοχή του Βύρωνα ήρθαν δίπλα σε ένα περιπολικό της άμεσης δράσης και στον πανικό τους πέρασαν με κόκκινο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί μην γνωρίζοντας τι συμβαίνει να το καταδιώξουν.

Πάνω στην καταδίωξη το μαύρο τζιπ έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αμάξι με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και οι δράστες να εξαφανιστούν, όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν τις πόρτες αντίκρισαν τον τραυματισμένο φωτογράφο και τον οδήγησαν στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται.

Αυτό που αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι τα κίνητρα των δραστών με πιθανότερες τις εκδοχές της ληστείας ή των προσωπικών διαφορών με το θύμα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου