Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Αποδίδει το “άνοιγμα” της ΝΔ


Καρπούς φέρεται να αποδίδει η προσπάθεια που γίνεται εδώ και καιρό από τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να προσελκύσει στελέχη από το Μεταρρυθμιστικό κέντρο.
Τάσο η υποψηφιότητα του Β. Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ όσο και η κάθοδος της Άντζελας Γκερέκου με τη ΝΔ στην Κέρκυρα σηματοδοτούν το αμφίπλευρο άνοιγμα που επιχειρεί η κεντροδεξιά παράταξη ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Με δήλωση του ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιίικος τόνισε ότι " εργαζόμαστε συστηματικά εδώ και Κάιρο με κατεύθυνση το Μεταρρυθμιστικό Κέντρο" δίνοντας και εκείνος με τη σειρά του το στίγμα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα η ΝΔ.

Ενώ ακόμη υποστήριξε ότι " απευθυνόμαστε, πέρα από κομματικές ταμπέλες στον κόσμο της κοινής λογικής και στους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα στον πυρήνα της σε ευρωπαϊκής οικογενείας".

Κλείνοντας ο 36χρονος Γραμματέας υπογράμμισε ότι "έχουμε ήδη τους πρώτους καρπούς της προσπαθείας μας. Και συνεχίζουμε με σιγουριά. Θα κερδίσουμε τις εκλογές. Και μαζί θα κερδίσουν όλοι οι Έλληνες".

Θοδωρης Δαφέρμος


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου