Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 17χρονος για τους εμπρησμούς στα σχολεία της πλατείας Μαρούδα


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται ως μέλος της σπείρας που είναι υπαίτια για τους βανδαλισμούς, τις κλοπές και τους εμπρησμούς στα σχολεία της πλατείας Μαρούδα, έπειτα από την απολογία του στον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών.
Ο περιοριστικός όρος που του επεβλήθη, είναι να παρουσιάζεται στις αρχές κάθε μήνα στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Πατρών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο ανήλικος συνελήφθη, καθώς με άλλους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται,
φέρονται να διέρρηξαν και να έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και να έβαλαν φωτιά, προκαλώντας μεγάλες φθορές, πέντε φορές σε αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Μαρούδα.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μεταξύ άλλων από το σχολικό συγκρότημα οι νεαροί άρπαξαν μικροσκόπια, ηλεκτρονικό υπολογιστή, ψηφιακό προβολέα, εκτυπωτή και διάφορα επιστημονικά εργαλεία, κυρίως από το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, κατά το χρονικό διάστημα από τις 13 έως τις 27 Δεκεμβρίου.



Πηγή: PatrasTimes







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου