Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξαφανίζει ανθρώπους με αναπηρία όπως οι Ναζί


Ο ηγέτης με την μεγάλη αναπηρία στο μυαλό συνεχίζει την εγκληματική του δραστηριότητα αφήνοντας και πάλι άφωνη και προβληματισμένη την κοινή γνώμη.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος τους τις νέες αποκαλύψεις για το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα. Ένα καθεστώς που εξαφανίζει ανθρώπους με αναπηρίες ή τους χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα για βιολογικά και χημικά όπλα.
Μόνο η σκέψη αρρωσταίνει. Μόνο η σκέψη πως πρακτικές που χρησιμοποίησαν οι Ναζί με τον Γιόζεφ Μένγκελε εξακολουθούν να υπάρχουν. Ποιος όμως πίστευε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ;

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επιχειρεί εθνοκάθαρση γιατί υπό το καθεστώς του δεν επιτρέπει να ζουν άτομα με αναπηρίες, ψυχικές ή σωματικές. Γιατί στη Βόρεια Κορέα δεν υπάρχουν άνθρωποι με αναπηρίες υπό το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν και όσοι ζουν εκεί είναι ίσοι και ζουν καλά. Αυτή είναι η προπαγανδιστική γραμμή του καθεστώτος!

Άνθρωποι που έχουν αυτομολήσει από τη Βόρεια Κορέα αποκαλύπτουν το εξωφρενικό σχέδιο του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Ji Seong-ho είναι 32 ετών, έχει χάσει το αριστερό του πόδι από το γόνατο και κάτω καθώς και το αριστερό του χέρι από τον καρπό. Ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να φύγουν και να γλιτώσουν τη ζωή τους. Άλλοι, δεν τα κατάφεραν και πολλές φορές ο θάνατός τους ήταν τραγικός. Και απάνθρωπος.

Ο 32χρονος είπε πως για το καθεστώς του Κιμ, οι άνθρωποι με αναπηρίες θεωρούνται «λεκές» στην αψεγάδιαστη εικόνα που θέλει να έχει και «ταπείνωση». Γι’ αυτό τους εξαφανίζουν.

Μωρά που γεννιούνται με αναπηρίες, απομακρύνονται από το προσωπικό των νοσοκομείων για να μην τα δει ποτέ ξανά κανείς. Παιδιά που στη διάρκεια της ζωής τους παρουσιάζουν αναπηρίες, αφήνονται να πεθάνουν.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ji, δυο άλλοι Βορειοκορεάτες που αυτομόλησαν του αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός χωριού στα απομακρυσμένα βουνά της επαρχίας Ryanggang. Εκεί στέλνονται να πεθάνουν όσοι πάσχουν από νανισμό.

«Τους απαγορεύεται να φύγουν και τους αφήνουν στην τύχη τους, χωρίς καμία βοήθεια. Οι άνδρες ευνουχήθηκαν και πλέον δεν έχει απομείνει κανείς», λέει.

Ο ΟΗΕ έχει ακούσει φήμες για πειράματα που γίνονται σε ανθρώπους με αναπηρία, σε «κλειστά» νοσοκομεία αλλά αυτές τις φήμες ποτέ δεν κατάφερε να τις επιβεβαιώσει...

Ένας από εκείνους που αυτομόλησαν μίλησε για νοσοκομείο όπου όσοι έχουν αναπηρία πηγαίνουν για να γίνουν πειραματόζωα και το καθεστώς να δοκιμάζει βιολογικά και χημικά όπλα! Την ύπαρξή τους επιβεβαίωσε ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων της Βόρειας Κορέας, που αυτομόλησε τη 10ετία του 1990. Αποφάσισε να αυτομολήσει όταν έγινε μάρτυρας τέτοιων πειραμάτων και σε παιδιά και σε ενήλικες.

«Το καθεστώς θέλει να το κάνει "νόμιμα" και αγοράσει παιδιά με αναπηρίες από τους γονείς τους, λέγοντας τους πως θα τα φροντίσει», λέει ο m Cheon-yong. Και αν αυτό δεν πιάσει, τότε τους απειλεί.

Πηγή: Telegraph 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου