Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς: Από κομματική ιδιοτέλεια οι εκλογές, δεν τις ήθελε ο λαός


Δεν ήθελε ο ελληνικός λαός τις εκλογές οι οποίες και διεξάγονται λόγω κομματικής ιδιοτέλειας, είπε στον Κάρολο Παπούλια ο Αντώνης Σαμαράς κατά την σύντομη συνομιλία τους ενώπιον των δημοσιογράφων στο προεδρικό μέγαρο.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η Βουλή διαλύεται πρόωρα όμως όταν πρόκειται για την ασφάλεια του έθνους απαιτείται αγώνας με ευθύνη.

Ανέφερε ότι δεν είναι τα κόμματα αυτά που πρέπει να μπαίνουν μπροστά αλλά η πατρίδα και εκτίμησε ότι από την έκβαση αυτού του αγώνα θα κριθεί η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Ο κ. Παπούλιας υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό λέγοντάς του "η μεγάλη στιγμή έφθασε" και αμέσως μετά την τοποθέτηση του κ. Σαμαρά είπε ότι εύχεται για το καλύτερο.

Ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον κ. Παπούλια τη διάλυση της Βουλής όπως προβλέπει το Σύνταγμα μετά την αδυναμία του Σώματος να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ μετά τη συνάντηση, αναμένεται να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης του Κοινοβουλίου, το οποίο θα περιλαμβάνει και την ημερομηνία σύγκλησης της νέας Βουλής.


Πηγή : mega.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου