Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Άσε τον τρελό στην τρέλα του επιμένει ο Ερντογάν ότι Μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερική



Λένε ότι η  βλακεία συχνά γλυτώνει τον άνθρωπο από την τρέλα οπότε θα πρέπει να αποφασίσει ο σουλτάνος τι από τα δύο είναι!!!

Τον έκραξε όλος ο πλανήτης και συνεχίζει να τον κράζει για τα όσα κάνει με τα παλάτια και για τα όσα τρελά και παλαβά λέει αλλά αυτός επιμένει στην άποψή του και συνεχίζει να διακηρύττει ότι οι μουσουλμάνοι... ανακάλυψαν την Αμερική!

Θέλει να πιστέψει ο κόσμος και να αλλάξει η ιστορία κάτι σαν τους Σκοπιανούς με την δικιά μας ιστορία, ότι  μουσουλμάνοι ναύτες έφτασαν στις ακτές της Αμερικής το 1178 και πως στο ημερολόγιό του ο Χριστόφορος Κολόμβος έκανε λόγο για την παρουσία ενός τζαμιού στην κορυφή ενός βουνού στην Κούβα, την Τρίτη ο Ερντογάν υπερασπίστηκε με πείσμα την θεωρία του, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Άγκυρα.

Συνέχισε να γράφει ιστορία ο Ερντογάν Σουλτάν λέγοντας :

«Σχετικά με αυτό το ζήτημα μία μεγάλη ευθύνη έχει επωμιστεί ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Ανώτατης Εκπαίδευσης», δήλωσε ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «Εάν η ιστορία των επιστημών είχε γραφτεί με αντικειμενικότητα, θα έδειχνε ότι η συμβολή των μουσουλμάνων γεωγράφων στην επιστήμη είναι πολύ πιο σημαντική απ’ όσο γνωρίζαμε».

Τον έκραξαν μέχρι και οι σοβαροί Μουσουλμάνοι και αυτός απλά τους επέκρινε  λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και συνέχισε  ότι «πολύ αξιοσέβαστοι επιστήμονες στη Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο» υποστηρίζουν τα όσα λέει.

Συνέχισε να υπερασπίζεται τα όσα λέει : «Ορισμένοι νέοι στην χώρα μας άρχισαν να αμφισβητούν την (θεωρία) αυτή χωρίς να έχουν διεξάγει οποιαδήποτε έρευνα ή να έχουν προσέξει τις συζητήσεις. Και όχι μόνο νέοι αλλά επίσης και ηλικιωμένοι άρχισαν να αμφισβητούν αυτήν την θέση», είπε αγνοώντας ότι ίσως αυτοί που αντιδρούν στην τρέλα του να είναι πιο λογικοί από τον ίδιο.

Για τον λόγο αυτό όσο δεν είναι ακόμα επικίνδυνος που είναι θέμα χρόνου και αυτό να γίνει Άσε τον Τρελό στην Τρέλα του!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου