Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Μπήκε τρεις μήνες φυλακή αντί άλλου λόγω μη ταυτοποίησης στοιχείων.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου τύπου  φυλακή… κατά λάθος έκανε ένας Βούλγαρος λόγω συνωνυμίας με τον πραγματικό εγκληματία οποίος έμεινε για τρεις ολόκληρους μήνες σε κελί για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο Βούλγαρος είχε περάσει τα σύνορα για να δουλέψει ως εποχικός εργάτης και είχε μαζί του όλα τα απαραίτητα έγγραφα΄αλλά κατά την διάρκεια ελέγχου από την αστυνομία  συνελήφθη ως φυγόποινος για υπόθεση ναρκωτικών.

Παρόλο που η αστυνομία είχε στην διάθεση της φωτογραφίες του πραγματικού διακινητή καθώς και δαχτυλικά αποτυπώματα του δεν μπήκε στο κόπο να κάνει σύγκριση με αποτέλεσμα να φυλακιστεί ένας αθώος.

Ο Αντόν Ρούσεφ  σύμφωνα με το τις πληροφορίες του Ελεύθερου τύπου υπέβαλε «αίτηση ταυτοποίησης» προς την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Τρικάλων για να πράξουν τα δέοντα.

Και έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Ο πραγματικός δράστης είχε συλληφθεί για κατοχή 60 γραμμαρίων ηρωίνης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στην περιοχή των Σερρών ο κακοποιός στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, δήλωσε ψευδώς ότι ονομάζεται Αντόν Ρούσεφ και μόλις αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή, φυσικά εξαφανίστηκε και μην το είδατε με αποτέλεσμα ο άτυχος πραγματικός Αντόν Ρούσεφ να αντιμετωπιστεί ως διακινητής ναρκωτικών και να φυλακιστεί κατά την είσοδο του χτην χώρα μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου