Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Πανηγύρια στην Ν.Δ. για το αποτέλεσμα ΠΑΣΟΚ, τώρα θέλει και ένα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για να γελάει ο κόσμος


 

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να μετατρέψουν σε ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα, και αρνήθηκαν με την ψήφο τους να κάνουν την διαφορά ώστε να υπάρξει κάποιος σοβαρός ηγέτης στην αντιπολίτευση;

Με το χθεσινό αποτέλεσμα στο ΠΑΣΟΚ, ο Μητσοτάκης παραμένει κυρίαρχος και ο μόνος αναμφισβήτητα σοβαρός πολιτικός στην χώρα, όπου θα πάει σε εκλογές σε μία τριετία, έχοντας αντιπάλους ένα Ανδρουλάκη η ακόμα χειρότερα ένα Δούκα και ίσως ένα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε καταλάβατε τι λέμε και god bless Μητσοτάκη αλλιώς η χώρα χάθηκε.

Ειλικρινά το ΠΑΣΟΚ τι περιμένει από ένα Ανδρουλάκη που για χρόνια τώρα κάνει αντιπολίτευση Μάρθα Βούρτση κολλημένος με την υπόθεση των υποκλοπών, χωρίς να έχει τολμήσει να πει στον ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει ούτε το 14%;;

Τι περιμένει το ΠΑΣΟΚ από τον Χάρη Δούκα που το μόνο που έχει κάνει στην Αθήνα, είναι να εγκαινιάσει για δεύτερη φορά έργο που έχει τελειώσει η δημοτική αρχή του Μπακογιάννη, και έχει καβαλήσει καλάμι που τον ψήφισαν από τους 460.000 δημότες μόνο οι 60.000;;; 

Τι περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη που μόλις σαράντα ημέρες που είχε αναλάβει πρόεδρος του κόμματος ήθελε να βάλουν υποθήκη το κτίριο της Κουμουνδρούρου για να τους δώσει δάνειο 150.000€; Που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να διαλύσει το κόμμα να το διχάσει ώστε να καταφέρει να το κάνει οικογενειακή υπόθεση. Από το 32% ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε πριν από ένα χρόνο στο 17% και επί Κασσελάκη στο 8%.

Με λίγα λόγια και θυμηθείτε το αυτό, βάλτε μαύρες πλερέζες για τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, και εντάξει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κωμωδία, γιατί επέτρεψαν στο ΠΑΣΟΚ να ανεβάσει δικιά του επιθεώρηση.

Κλείνουμε ξεκαθαρίζοντας ότι το ζευγάρι Ανδρουλάκης-Δούκας δεν προκαλεί στο Μαξίμου κάποια βαθιά ανησυχία, και γελάνε μέχρι σήμερα μετά την κατάρρευση του Χάρη Δούκα στην Αττική και στην Α’ Αθηνών, που βγήκε τέταρτος.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν αλλάζει τίποτα στην αντιπολίτευση, και θα μας βρει το 2025 με ένα Μητσοτάκη πρωθυπουργό και αρχηγούς στην αντιπολίτευση Ανδρουλάκη, Κασσελάκη, Βελόπουλο, Κωσνταντοπούλου, Κουτσούμπα, και αυτόν που είναι αρχηγός στους Σπαρτιάτες που δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν ακόμα σαν κόμμα γιατί δεν ασχολείται κανένας μαζί τους, μόνο η δικαιοσύνη.

God bless Μητσοτάκη ξεκάθαρα, για να επιβιώσει η χώρα και παρακαλέτε μην βαρεθεί και τα μουτζώσει επειδή κάποιοι ανεύθυνοι μέσα στην Ν.Δ. παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου