Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Έχασε την ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να κάνει την διαφορά στην αντιπολίτευση - Ανδρουλάκης 29,64% - Δούκας 21,41%


 

Οι έξω απο το ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται με ποιό κριτήριο βγήκε πρώτος ο Νίκος Ανδρουλάκης ένας δοκιμασμένος και λίγος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, και ένας ανεπαρκής που δεν μπορεί να κάνει καλά τον δήμο της Αθήνας το κόμμα θα οργανώσει; Άσε που έχει καβαλήσει καλάμι γιατί ήταν τυχερός και μιά διαμαρτυρία κατά του Κώστα Μπακογιάννη, τον ευνόησε και βγήκε δήμαρχος με μόλις το 15% των ψηφοφόρων του δήμου που πήγαν να ψηφίσουν.

Είναι βέβαιο ότι μετά από αυτά τα αποτελέσματα το ΠΑΣΟΚ έχασε την ευκαιρία να γίνει η σοβαρή αντιπολίτευση που θέλει ο κόσμος, πολύ πίστευαν και ήθελαν τον Παύλο Γερουλάνο ένα επίσης τεχνοκράτη να αναλάβει την ηγεσία, η την Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι γερασμένη βάση που ψηφίζει με άλλα κριτήρια και όχι το μέλλον.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε πρώτος το νήμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο κ.Ανδρουλάκης λαμβάνει 29,64% και ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 21,41%. Τρίτος ο Παύλος Γερουλάνος με 21,12% και η Αννα Διαμαντοπούλου με 19,52%. Ακολουθεί ο Μιχάλης Κατρίνης με 6,03% και η  Νάντια Γιαννακοπούλου με 2.29%. Η διαφορά ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Παύλο Γερουλάνο είναι μόλις 858 ψήφοι.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου