Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Η επανεμφάνιση των πρώην η συζήτηση και οι θερμές χειραψίες με τον καταδικασμένο Νίκο Παππά

 



Θυμάστε τον Αντώνη Σαμαρά "θα σας πάω μέχρι τέλους"; Ξεχάστε το τέλειωσε!!

Αφού γύρισαν την πλάτη στους νεοδημοκράτες για τα 50 χρόνια Ν.Δ., και αφού πρώτα είχαν συννενοηθεί να πουλήσουν τον κόσμο που τους έκανε πρωθυπουργούς, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής δεν έχουν ανάγκη την Ν.Δ. και κάνουν παρέα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου που είναι για να γελάς, και τον καταδικασμένο Νίκο Παππά που είναι για να εξοργίζεσαι.

Οι πρώην λοιπόν που γύρισαν την πλάτη στους Νεοδημοκράτες, εθεάθησαν να κάνουν παρέα με τον καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο σε δύο χρόνια φυλακή Νίκο Παππά, με εγκάρδιους χαιρετισμούς, γέλια και μάλιστα Αντώνης Σαμαράς που θα τον πήγαινε μέχρι τέλους, είχε και μια ζεστή συνομιλία μαζί με τον καταδικασμένο.





Ο Σαμαράς μάλιστα είχε θερμή χειραψία και με τον άλλο πρώην συριζαίο και νυν Νέα Αριστερά Αλέξη Χαρίτση.


Οι κινήσεις τους είναι προφανές ότι δεν περνούν απαρατήρητες από τους νεοδημοκράτες, και η παρουσία τους  στην εκδήλωση ενός επιμελητηρίου που αφορά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με ένα πρόεδρο τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου που πρόσκειται πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, και η παρέα με ένα καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο, δείχνει την κατάντια της πολιτικής ζωής του τόπου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου