Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Είχαμε ξεχάσει την χυδαιότητα του ακροαριστερού Ηλιόπουλου και μας την θύμησε η επίθεση του στην Αγαπηδάκη


 

Αήθης επίθεση του ακροαριστερού από παλιά βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Νάσου Ηλιόπουλου στην αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία με τη σειρά της, του έδωσε πληρωμένη απάντηση, μας επανέφερε στην μνήμη τα έργα και τις ημέρες ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον Νάσο Ηλιόπουλο και την Ειρήνη Αγαπηδάκη, έδιξε για ακόμα μία φορά πόσο χυδαία είναι η ακροαριστερά και όσοι την εκπροσωπούν.

Κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας, η Ειρήνη Αγαπηδάκη τον κατηγόρησε για «σπέκουλα» με αφορμή τις αναφορές του στην απώλεια ζωής ενός νέου ανθρώπου, επειδή, όπως υποστήριξε, απουσίαζε το πλωτό ασθενοφόρο.

Ο Ηλιόπουλος χυδαία αποκάλεσε «τρολ» την Αγαπηδάκη, λάθος τους μεγάλο γιατί γνωρίζει ακριβώς πώς είναι ένα «τρολ», αφού τα συντηρούσε μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους του στα υπόγεια της Κουμουνδούρου.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτήρισε τηνΑγαπηδάκη «τρολ» και την κατηγόρησε ότι με αυτόν τον τρόπο «έκανε καριέρα», και προεδρεύων Βασίλειος Βιλιάρδος του ζήτησε να ανακαλέσει, φυσικά και ο ακροαριστερός Ηλιόπουλος αρνήθηκε, συμπληρώνοντας «Δεν ανακαλώ τίποτα. Τρολ απ΄τα Lidl» και μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να ακούσει τη δευτερολογία της Αγαπηδάκη, ξέροντας ότι θα τον ξεφτιλίσει.

Με τη σειρά της η Αγαπηδάκη κατηγόρησε τον βουλευτή για εργαλειοποίηση ενός θλιβερού περιστατικού για να κάνει αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ για τον χαρακτηρισμό της ως «τρολ» σχολίασε «δεν ανέχομαι επειδή οι πολιτικές μου πεποιθήσεις ανήκουν στη ΝΔ και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ και να με αποκαλεί "τρολ". Τρολ είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από κουκούλες», για να συμπληρώσει ότι είχε το θάρρος της γνώμης της και έγραφε αιχμηρά σχόλια με ονοματεπώνυμο γιατί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ της κατέστρεψε τη ζωή όπως και πολύ κόσμου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου