Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Σε πένθος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την δολοφονία του τρομοκράτη Χασάν Νασράλα.

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει για ακόμα μία φορά ότι κινείται ξεκάθαρα στον ακροαριστερό χώρο και στεναχωριέται με κάθε χαμό τρομοκράτη συντρόφου.

Έτσι και ο χαμός του συντρόφου στυγνού δολοφόνου και τρομοκράτη Χασάν Νασράλα, έφερε πένθος στον ΣΥΡΙΖΑ την το εκφράζει μέσα από ανακοίνωση του.

Εάν μπορούσαν θα έβγαιναν στην Κουμουνδούρου να μαστιγώνονται και να πετάνε χώματα ο ένας στον άλλο για να δείξουν τον καημό τους, και θα ήθελαν σίγουρα να κάνουν πορεία αγανάκτησης με αφίσες του Νασράλα.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδικάζει τη δολοφονία του τρομοκράτη Νασράλα, και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ένας νέος περιφερειακός πόλεμος χωρίς κανόνες με μεγάλο θύμα τον άμαχο πληθυσμό είναι προ των θυρών με επιπτώσεις που υπερβαίνουν τα γεωγραφικά όρια της Μέσης Ανατολής».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να είναι σύμμαχος του Ισραήλ και να αναλάβει πρωτοβουλίες για ειρήνη στην περιοχή. Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με άλλες κυβερνήσεις, «να εγκαταλείψει τη στάση του δεδομένου συμμάχου και να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για ειρήνη με δικαιοσύνη».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου