Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Επικίνδυνες ανήλικες που έδειραν την 14χρονη στην Γλυφάδα : «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές».


 

Οι συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα είναι σοκαριστικές και δείχνουν το πόσο επικίνδυνες είναι οι ανήλικες που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Ενημερώνουμε ότι οι ανήλικες που συμμετείχαν στο επεισόδιο, κυκλοφορούν ελεύθερες και επικίνδυνες στην Γλυφάδα και σε άλλες περιοχές σε βάρος της ασφάλειας και άλλων κοριτσιών.

Μία από τα κορίτσια που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης συνομιλεί με φίλους της στο διαδίκτυο όπου τους αποκαλύπτει ότι έχουν σκοπό να την ξαναδείρουν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ, κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που ξυλοκόπησε τη 14χρονη φέρεται να έγραψε σε ομαδική συνομιλία: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές».

Επιπλέον δίνει λεπτομέρειες για την επίθεση κατά της ανήλικης.

«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», ανέφερε με τους συνομιλητές να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα, συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο επικίνδυνες συνομήλικές της, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες. 

Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και μία 16χρονη που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου