Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Καταγγελία Σπίρτζη : Πρώην χρυσαυγήτες έκαναν την καταγγελία εναντίον μου

 


Ακροαριστερά και ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία αυτό το γνωρίζουμε χρόνια. Ότι ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με την ακροδεξιά αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, και η καταγγελία Σπίρτζη το επιβεβαιώνει.

Στην αποκάλυψη ότι πρώην χρυσαυγήτες και άνθρωποι που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν την καταγγελία σε βάρος του υπό την οποία απολογείται στο πειθαρχικό όργανο του κόμματος, προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN, στους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά. 

Συγκεκριμένα, ο Σπίρτζης αποκάλυψε πώς «έχει όμως αξία να δείτε και αυτούς που έχουν κάνει την καταγγελία, δεν έχουν ελεγχθεί από την επιτροπή δεοντολογίας», ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων, ο κύριος Σπίρτζης είπε ότι «ο ένας προέρχεται από την Χρυσή Αυγή, οι άλλοι δυο δεν είναι καν μέλη».

Ο Σπίρτζης μιλάει ξεκάθαρα για μέλος της Χρυσής Αυγής, όχι για ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δείχνει ότι μετά την διάλυση της Χρυσής Αυγής, ακροδεξιά τρόλ μαζεύτηκαν στην υπόγα της Κουμουνδούρου μαζί με τα ακροαριστερά τρόλ. 

Πρώην μέλη της ακροδεξιάς συμμορίας, έχουν γίνει μέλη της ακροαριστερής συμμορίας γιατί ιδεολογικά ταυτίζονται και βρήκαν στέγη στον θίασο Κασσελάκη.

Με λίγα λόγια η δήθεν επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ποιοι ακροδεξιοί σύντροφοι κάρφωσαν τον Σπίρτζη, και όπως προστατεύουν τους ακροαριστερούς έτσι προστατεύουν και τους ακροδεξιούς συντρόφους που έχουν προσχωρήσει στο στρατόπεδο του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη που ηγείται της ακροαριστεράς στον θίασο του τυχοδιώκτη Στέφανου Κασσελάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου